Fem tips til tidsfordriv på værkstedet

Fem tips til tidsfordriv på værkstedet

21. jan

Fra et hurtigt rutinebesøg til en større reparation - før eller siden kan du komme til at skulle forbi værkstedet. Hvis du sidder og venter på, at din motorcykel bliver klar til at køre igen, så kan kedsomheden hurtigt komme kravlende. Det er ikke altid, at det er til at forudse, at du kommer til at få brug for lidt tidsfordriv. Måske havde du slet ikke forventet, at der ville være ventetid?

Her har vi samlet en liste med fem gode idéer til, hvordan du kan underholde dig selv, mens du venter på, at du kan køre videre.

 

Find noget at læse

Hvis du er heldig, kan det være, at der er et venteværelse hos dit værksted. Og måske tilbyder de endda lidt læsning. Det kan blandt andet være lidt forskellige magasiner og blade, hvor de fleste kan finde en interessant artikel eller to. Det kan også være, at der er en spændende artikel, du kan lære lidt nyt af, mens du alligevel sidder og venter.

 

Du kan selvfølgelig også være så heldig, at du har en bog med i tasken. Det sikrer nemmere, at læsningen interesserer dig. Ellers kan du hive mobilen frem og søge lidt nyheder frem, så du samtidig også kan holde dig opdateret.

 

Vær produktiv

Hvis du alligevel har mobilen fremme, så kan du også vælge at være lidt produktiv. Det kan blandt andet være, at du har et par e-mails, der mangler at blive besvaret. Når du alligevel ikke har så meget andet at give dig til, så kan du lige så godt få ordnet nogle praktiske ting.

 

Ryd op i din telefon

Fortsætter vi med det praktiske, så trænger din telefon garanteret til at blive ryddet op i. Mange af os har det med at glemme at slette gamle beskeder, noter eller billeder, der ikke længere er relevante og blot fylder. Det kan være et helt oplagte tidspunkt at få frigjort lidt ekstra plads på mobilen, når du alligevel sidder og venter. Og så du ikke skal spilde tid på det senere.

 

Underhold dig selv med sjove spil

Din telefon byder også på sjove muligheder i form af diverse apps og sjove online spillemaskiner. Det er næsten helt muligt at glemme, at du sidder og venter, når du først er blevet opslugt af de sjove former for underholdning.

Især spillemaskiner og apps findes i så mange variationer, at du slet ikke behøver at gå død i dit spil. Du kan nemt og hurtigt hoppe videre til det næste, så du fortsat er underholdt.

 

Tag på online shopping

Til sidst har du også god tid til at tilføje lidt nyt til din garderobe. Måske trænger du til en ny jakke i forbindelse med et sæsonskifte. Eller er dine sko ved at falde helt fra hinanden? Den travle hverdag kan gøre det svært at få tid til at shoppe. Men når du venter på, at din motorcykel atter er klar, har du masser af tid til at lade dig friste af det brede sortiment af smart tøj på nettet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x