Følg din hobby og nå helt nye højder

Følg din hobby og nå helt nye højder

16. feb 2019

Vi mennesker er vilde med og har brug for at have noget, som vi kan definere som vores hobby. For nogle kan arbejdet være en hobby, imens arbejde og hobby for andre er noget, der skal skilles ad, for at begge dele fungerer bedst muligt. Med andre ord er det ret forskelligt og meget individuelt, hvordan vi opfatter den slags. En af de ting som rigtig mange danskere kaster deres kærlighed over er motorcykler, og meget tyder på, at den tendens fortsætter. For en af de største talenter i Danmark under 30 år blev al energien brugt i arbejdet og det nu med stor fortjeneste.


Dansk iværksætter tager arbejdet til nye højder

Erhvervsmagasinet Forbes laver og udgiver årligt en liste med de største talenter under 30 år, der har gjort sig særligt bemærkede inden for ti forskellige brancher. Listen tager udgangspunkt i iværksættere fra både USA, Canada, Europa og Asien.

I februar 2019 blev dette års udgave udgivet, og på listen var 27-årige Mads A Olesen at finde. En dansk iværksætter, Mads på forbes liste – det lyder helt vildt. Måske er du ikke helt klar over, hvem Mads Andreas Olesen er. Den unge iværksætter er partner i Blue Energy, hvilket han blev udnævnt til tilbage i 2014. Virksomheden er stiftet af Allan Flindt. Blue Energy sælger udelukkende grøn energi, og er en af de første i verden til at tilbyde flat rate strøm til dig som forbruger. Blue Energys formål er at gøre energimarkedet mere gennemskueligt for dig som forbruger. Ved at sætte en fast pris på deres strøm har de gjort det nemt for forbrugerne at gennemskue. Selskabet, der arbejder med bæredygtige energiløsninger, blev i 2017 solgt for 15 millioner dollars til investeringsselskabet New Nordic Advisors.

Som iværksætter deler Mads Andreas Olesen i dag glædeligt ud af sine mange erfaringer og gode råd til andre iværksættere gennem indlæg om blandt andet salg, ledelse og vækst. Emner som de nye iværksætter på markedet i den grad kan drage nytte af, når de skal vækste i deres nyetablerede virksomhed. 

 

At tage springet viste sig være det rigtige

Selv gik Mads en lidt anden vej end de fleste andre danskere. Han startede nemlig sin første virksomhed som 17-årig, mens han tog sin gymnasiale uddannelse. For de fleste nyudklækkede studenter venter et liv på universitetet eller en anden videregående uddannelse, men den iværksætter, som Mads bar rundt på, havde i den grad brug for at blive forløst. Den udviklede sig, og senere startede han en konsulentvirksomhed efterfulgt af en salgsvirksomhed. Den bølge, som han red på den gang, gav ham masser af nye indsigter i branchen, og han blev mange erfaringer rigere. Erfaringer der førte til, at han i en ung alder blev konsulent og senere partner i Blue Energy. I dag bærer han betegnelsen kommerciel direktør i Blue Energy. Bemærkelsesværdigt er det, at en ung mands succes ikke stammer fra et uddannelsesforløb. Selv mener han, at det er årsagen til, at han er, hvor han er i dag. Det er ikke altid bøger, der giver dig det rette svar, men viljen og modet til at turde kaste sig ud på dybt vand.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x