Forsød livet i studietiden

Forsød livet i studietiden

4. aug

Dette indhold er sponsoreret


Er du under uddannelse? Og synes du også, at hverdagen nemt kan forsvinde væk i studiebøger og havregryn til samtlige af dine måltider? Når du er studerende og din primære månedlige indkomst består af Statens Uddannelsesstøtte, kan alle de sjove ting godt virke både dyre og uden for rækkevidde, men sådan behøver det ikke at være, hvis du tjekker top 20 studierabatter. Herunder kan du læse om forskellige måder, du kan anvende studierabatter på, så de imødekommer dine specifikke ønsker og behov. 


Spar penge på dine faste udgifter

Måske er du ikke klar over, at du kan få studierabat på nogle af de månedlige udgifter, du har betalt fuld pris for indtil nu. Det kan være de udgifter, du har på transport frem og tilbage mellem din familie eller kæresten. Med Flixbus har du for eksempel mulighed for at komme med på en studiebillet, så du kan rejse mere for færre penge. Det kan også være, at du indtil nu ikke har været klar over, at flere frisørsaloner i din studieby fratrækker studierabat ved kassen, når du er blevet klippet. Hvis ikke du var klar over det før, er der med stor sandsynlighed flere penge at spare, hvis du vænner dig til at undersøge hvilke forhandlere, der kan tilbyde dig studierabat.  


Forkæl dig selv med lidt hverdagsluksus 

Hvornår var du sidst i biografen eller på café? Som studerende skal du passe på, at hverdagen ikke bliver for ensformig, hvis du aldrig giver dig selv lov til at forkæle dig selv med de ting, du holder af. Det er sjovere at sige ja, end det er at sige nej, derfor skal du ikke tøve med at tage på restaurant eller i tivoli, hvis nogen spørger dig. Til gengæld kan du med fordel undersøge hjemmefra, om der er mulighed for at få studierabat det pågældende sted, og du vil med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor mange forhandlere, der har tager hensyn til din pengepung. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x