Ginsmagning: En oplevelse for dig og vennerne

Ginsmagning: En oplevelse for dig og vennerne

22. feb

Gør opdagelse i en verden af gin til din næste fødselsdag, polterabend eller bare som næste aktivitet med dine venner. Gin er altså ikke kun noget du blander i noget sodavand inden en bytur med dine venner. Gin er en helt verden for sig, og med gamle og stolte traditioner bag sig. Gin produceres i dag overalt i verden, og derfor sætter fantasien kun grænser for hvilke typer gin der findes. Klik her, hvis du vil læse om hvor du kan finde en ginsmagning nær dig. 

Historien bag gin 

Gin blev i sin tid opfundet for at kunne behandle nyrelidelser, dog er det svært at sige hvem der præcist opfandt gin, da der er forskellige historier der beretter om dette. Gin er oftest blevet sat i bås med det britiske folk, da gin her fik sit gennembrud i 1800-tallet, her mente overklassen at gin var noget de fattige drak for at nemmere at blive beruset. Denne opfattelse ændrede sig så, da de britiske søofficerer begyndte at drikke gin, og herefter blev blev gin hyppigt brugt i cocktails. Hvilket stadig er tilfældet den dag i dag. London Gin er nok den mest kendte variant, og den de fleste har stødt på når de har smagt en gin. Dog findes der altså forskellige ingredienser i gin, selvom du kan være sikker på at der altid er enebær i en gin. Denne ingrediens er også med til at give gin den karakteristiske smag, som du kender den. 

Smag dig frem til din favorit 

Hvis du ikke har det store kendskab til gin, men godt kunne tænke dig at vide mere om det, så kunne en ginsmagning klart være en mulighed for dig. Dette kan også være en aktivitet til firmaarrangementer eller et polterabend. Du kan nemt komme til dem både i større byer, men også i mindre byer såsom Vejle, Esbjerg eller Kolding. Dette er en god mulighed for at udforske dine smagsløg, da mange tror fejlagtigt at de ikke kan lide gin, fordi det smager for meget af enebær. Dette betyder for det meste, at du blot ikke er blevet introduceret for en gin, der netop passer til dine smagspræferencer. Produktionen af gin er i konstant udvikling med hensyn til smage, så der vil helt sikkert også være en der falder i din smag. Tag vennerne under armen, og fremlæg gerne for dem hvorfor ginsmagning kunne være en sjov aktivitet næste gang I skal mødes. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x