Gode huskeregler til forhandling af motorcykel

Gode huskeregler til forhandling af motorcykel

12. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret 


Der er god kutyme, og så er der dårlig kutyme. Det kan være svært at skelne mellem hvad der er okay og hvad der ikke er okay, specielt når man skal forhandle pris om et køretøj. Uanset om det er bil eller motorcykel, cykel eller løbehjul, er der visse ting, som er god stil og visse ting, som er dårlig stil. Disse problematikker er ikke blevet lettere over tid. Internethandel er blevet det helt store, og sider som sælger biler og motorcykler - som Biltorvet.dk - har gjort det nemmere at se det store udvalg, men også ændret måden hvorpå man handler. 


Læs om tre gode råd til forhandling af pris på motorcykler nedenfor.


Husk at sælger altid forsøger at få den bedste handel 

Motorcykler er ikke som kommoder eller andre møbler, som i mange tilfælde kan findes til en unormalt billig pris, da de bare er noget sælger skal af med. Motorcykler har ofte en stor affektionsværdi eller en forretning for vedkommende, der sælger cyklen. Derfor vil prisen altid være et udtryk for dette. Dette er vigtigt, at have in mente, når du går ind til forhandlere - uanset om det er et privatkøb eller hos en forhandler. 


Specielt, hvis der er tale om et køb af forhandler, som ofte er ‘smart-i-en-fart’ og slynger begreber, termer og beløb rundt, som du måske ikke helt fanger, er det vigtigt, at du tør stille spørgsmål. Det gør ikke noget, at få ting afklaret. Det handler for dig om, at få den bedste handel med hjem. 


Vær kreativ - der er andre steder man kan spare 

Det kan ofte være svært, at forhandle prisen ned på en motorcykel. Nogle sælgere er bare fast besluttet på en pris, som ikke er mulig at rokke med. Men hvis du køber en cykel, har du ofte brug for en masse udstyr. I mange situationer kan du få mængderabat. Få forhandlet en hjelm med i prisen, et par handsker du altid har ønsket dig eller en ny lækker læderjakke. 


Det er ofte sådan, at du får sparet en masse fremtidige udgifter. Derudover er det ofte et godt råd, at handle samme sted ofte. Loyalitet betaler sig. Loyale kunde har det med at kunne hive nogle faste rabatter hjem, og det at have et godt forhold til sælgeren er en god start.  


Vær ikke bange for at købe med det samme 

Mange siger, at man ikke skal købe en motorcykel ved første besøg hos forhandler. Folk tror, at det ofte vil presse prisen ned, at komme igen et par gange uden at vise for meget interesse. Dog skal du ikke være bange for at købe det, som du gerne vil have - selvom det er ved første forsøg. I mange tilfælde kan motorcyklen nå at blive solgt under dig eller forhandlere kalder dit bluff, og du ingen rabat får. I det tilfælde vil du bare gå rundt uden motorcykel eller uden nogen overhovedet. Derfor skal du aldrig være bange for at købe første gang. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x