GoPro – skyd fede videoer fra motorcyklen

GoPro – skyd fede videoer fra motorcyklen

6. jun 2018

Leder du efter en let måde at dokumentere dine ture på motorcyklen på? Så er et GoPro kamera muligvis det, som du leder efter.


Rigtig mange motorcyklister elsker at køre ture i landets smukke naturområder. Dette er med til at højne køreglæden og den følelse af frihed, som en motorcykel kan bidrage med. Men ville det ikke være endnu federe, hvis du kunne dokumentere alt dette, mens du kørte?


Med et godt actionkamera (for eksempel GoPro) er dette muligt. De fleste motorcyklister, som allerede har monteret et kamera, har valgt at placere dette på tanken eller på siden af hjelmen, således at linsen har det bedst mulige udsyn.

GoPro er lig med god kvalitet og lækkert tilbehør

Med et kamera fra GoPro er du sikret den bedste kvalitet, når du filmer eller tager billeder. Dette bliver tydeligt, hvis man vælger at kigge på specifikationer for det nye Hero 6 kamera. Med denne model er det nu muligt at optage i 4K kvalitet med helt op til 60 billeder pr. sekund. Herudover kan du også filme i slowmotion med en kvalitet på 1080p, hvor der bliver taget hele 240 billeder i sekundet.

Herudover er de nyere modeller fantastiske gode, når det handler om at skifte mellem lyse og mørke scener. Dette vil give nogle helt fantastiske billeder, hvis man kører i et område, hvor scenen ofte skifter mellem lys og mørk, hvilket for eksempel vil være tilfældet, hvis man kører i et område med mange og tætte skove.


Lyder dette som noget for dig? Hvis du allerede har et kamera som dette, så kan du finde mere GoPro tilbehør til din motorcykel, men hvis du endnu ikke har investeret i et kamera, så er dette uden tvivl det første skridt, du bør tage.Hvad er essentielt ved et actionkamera?

Der er en række af krav, som et godt actionkamera skal leve op til, hvis det skal give dig de bedste resultater.


Her er nogle af de vigtigste krav:

·         Vandtæt

- Det er helt essentielt, at du kan anvende kameraet i regnvejr.


·         Let anvendelig

- Når man taler om et actionkamera, så er disse ofte ret små. Derfor er det utroligt vigtigt, at de er lette at betjene, så man hurtigt kan starte en optagelse.


·         Mulighed for 4K eller minimum fuld HD

- Langt de fleste af de nyere actionkameraer kan optage i 4K kvalitet, så dette vil uden tvivl være at foretrække.


·         Holdbare beslag

- Dette er vigtigt stort set ved alle anvendelsesmuligheder for et actionkamera, og det er især vigtigt, når det skal anvendes til motorcykler.


Et actionkamera skaber fantastiske minder

Hvis du vælger at anskaffe dig et lækkert kamera, som lever op til de ovenstående krav, så kan du skabe optagelser og derved også minder i en rigtig høj kvalitet.


Dette kan blive til nogle helt fantastiske film, som du kan vise til vennerne, familien eller andre motorcykelentusiaster. Så hvis du gerne vil dele dit liv som motorcyklist med andre, så er dette vejen at gå.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x