Indret efter din stil og interesser

Indret efter din stil og interesser

20. dec 2018

Stil og indretning kan være meget personlig, og du kan skabe et hyggeligt hjem, hvis du indretter efter din personlighed men også efter din interesser. Når du omgiver dig med de ting, som du godt kan lide, og som gør du glad, vil du også føle dig meget hjemme og tryg i din bolig. Der er heller ikke ret meget bedre end når folk, som kommer på besøg, ikke er i tvivl om, hvem det er, der bor i huset. Men hvordan kan du så indrette dig efter dine interesser,  og det som du godt kan lide?


Der er mange måder at gøre det på, og du kan tage indretningen til forskellige ambitionsniveauer. Du kan indrette efter farver. Mørkt eller lyst eller du kan indrette med en masse små nips ting, som siger en masse om dig og det, som du er vild med. Et nemt og flot sted at starte, hvis du gerne vil gøre din indretning mere personlig, er med plakater.

Hvis du for eksempel interesserer dig rigtig meget for fart og motorcykler, kan du jo vælge plakater med motorcykler på eller noget, som kan bringe dine tanker hen på din passion for motorcykler. En  endevæg i din spisestue, din stue eller et helt andet sted kan du jo vælge at lave til en billedvæg med personlige malerier, fotografier og plakater, som hele tiden minder dig om dine interesser, og hvad der gør dig glad.

Når du hele tiden ser på billeder og plakater, vil du også hele tiden blive mindet om, hvad det er, du gerne vil, og hvad det er, som gør dig glad i livet. Mennesker opfanger nemlig billeder meget mere end, vi opfanger ord, og derfor er billeder også en god måde at minde dig om en fremtidig drøm, det du sparer op til eller den motorcykeltur, du ser frem til, når sommeren banker på.


Tilsæt nips

Når du indretter og for eksempel gør din indretning mere personlig med plakater og en billedvæg, så kan du også tilføje nips og andet interiør, som passer til din stil. Hos Roomformore kan du få alt til din bolig, som passer ind i enhver stil, og som vil matche dine nye plakater helt perfekt. Nips som lysestager, vaser, figurer og meget andet tilføjer hygge og en tryghed i en bolig, hvilket i høj grad også kan sige noget om dig. Herudover kan du tilføje nips til dit hjem, hvis du gerne vil have lidt kontrast fra rå plakater med for eksempel motorcykler eller andet meget maskulint.

Det kan give et hyggeligt twist, som skaber en god balance mellem det maskuline og det feminine i indretningen. Den kombination giver rigtig meget hygge og præsenterer både dine interesser men også din mere bløde og hyggelige side. Du kan både finde maskulint og råt nips, som stadig kan give en maskulin indretning, som passer lige ind i stil med for eksempel motorcykler eller anden form for fart. Indretning med plakater og nips kan altså give dit hjem en personlig stil, som er lige dig.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. nov 2019
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. okt 2019
x