Ingen sommerferieplaner: 3 ideer til dig!

Ingen sommerferieplaner: 3 ideer til dig!

29. jun

Dette er sponsoreret indhold


Sommerferien er i fuld gang og vores hverdag er ikke som den plejer. Vi har ikke længere job eller uddannelse til at optage al vores tid og vi kan derfor helt selv bestemme hvad vi fylder vores tid ud med. Man har gået så længe og ventet på al den fritid som sommerferien giver, men det kan være svært lige pludselig at stå med så meget fri. Har du derfor brug for lidt inspiration til hvad du kan lave af spændende og anderledes ting, inden sommerferien er ovre? Så læs med videre hvor du vil kunne finde 3 ting som du kan give dig i kast med i din sommerferie, om du så er den kulturelle, den naturglade eller den sporty type der har badmintonsko og sportsgrej klar. 

Prøv en ny sportsgren

Har du absolut ingen ide om hvad du skal bruge dagen på? Så tag en kammerat under armen og gå ned i det lokale idrætscenter hvor du vil kunne finde et væld af sjove sportsgrene i ikke har dyrket i årevis. Hop eksempelvis i et par badmintonsko, snup ketcheren under armen og tag et slag badminton. Herved prøver i noget nyt som i garanteret ikke normalt gør i jeres hverdag. Derudover får i også lidt motion iført badmintonsko, klatresko eller noget helt tredje. 

Udforsk kulturen

Hvis ikke du er den sporty type så kan det være du skal ud i byen og dyrke alle de kulturtilbud der byder sig. Så lad du endelig badmintonsko og sportstøj ligge. Der er garanteret en masse museer i nærheden du endnu ikke har besøgt eller en masse spændende teaterforestillinger du ikke har set. Det handler blot om en tur på internettet hvor du vil finde et væld af tilbud i nærheden af dig. 

En tur i det fri

Er du hverken interesseret i at skulle på museum eller ude i at skulle have badmintonsko på og  er du træt af storbyens stress og jag og er du ved at blive skør af alle de mennesker der hver dag går ned af gaderne, så vil en tur ud i det fri være lige noget for dig. Har du ikke bil, så fortvivl ej. Der går masser af busser til nær og fjern og du vil nemt kunne fragte dine ting rundt med et klippekort i hånden. Pak derfor en taske og find i stedet for badmintonsko vandrestøvlen frem. Der findes masser af offentlige shelters og teltpladser hvor du vil kunne lave mad over bål og sove helt tæt på den danske natur. Du vil med sikkerhed blive bidt af en sådan tur og få lyst til mere når først du kommer ud i naturens ro og flotte omgivelser.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x