Isolerede containere

Isolerede containere

23. okt 2018
Står du i en situation, hvor pladsen er blevet for trang derhjemme? Har du mange ting, som har brug for at blive opbevaret? Og er det vigtigt for dig at tingene bliver forsvarligt opbevaret, beskyttet mod regn og kolde temperaturer? Så kan det være at en container isoleret mod alt udefrakommende er noget for dig. Der kan være mange grunde til at man måtte have brug for at få opbevaret ting. Måske er soveværelset, køkkenet eller badeværelset ved at blive bygget om derhjemme. Måske ejer du en virksomhed, hvor kontoret i øjeblikket ikke er stort nok til at huse alt inventaret. Ligegyldigt hvad grunden måtte være, kan en isoleret container fra ALPHA Containers være en fremragende løsning for dig. En typisk container fås i målene 20 fod eller 40 fod og er indvendigt beklædt med rustfrit stål. Dette gør rengøringen utrolig nem. 

Standardcontainere
Ud over isolerede containere, kan du også få mange andre slags containere hos ALPHA Container. Flyttecontainere, high cube containere, sidedørs- og dobbeltdørs containere og meget mere. En af de mest solgte containertyper til både erhverv og private er standard containere. Standardcontaineren kan benyttes til utrolig mange formål og fås i størrelserne 6 fod, 8 fod, 10 fod, 20 fod og 40 fod. Det betyder, at der helt sikkert også er en container, som passer til dine opbevaringsbehov! 6 fods containeren er af stål og til lagerbrug. Den har et rumindhold på 5,13 m3. Hvis du i stedet ønsker noget større, så er 20 fods containeren et godt bud. Den indvendige højde er 6 meter og den har et rumindhold på 32,70 m3. Det svarer til hele 11 EUR-paller. Alle standard containere er CSC-godkendte. Det betyder at de er godkendte til søtransport. Denne certificering gælder i 5 år og derefter skal containeren til et årligt tjek. Du er derfor altid sikker på at få en container der lever op til en række standarder og regler. Og det er ligegyldigt om du vælger at leje eller købe en container gennem ALPHA Containers. 

Containere fra ALPHA Containers
Hos ALPHA Containers kan du få både isolerede containere og standard containere i alle størrelser og typer. ALPHA Containers er en af Danmarks førende virksomheder når det gælder køb, salg, leasing og finansiering af containere. ALPHA Containere ønsker at give deres kunder god service og en fleksibel løsning, og der er med garanti en container der matcher dine behov og krav. Du har også mulighed for at få specialindrettede containere til en fordelagtig pris. Du vil blive hjulpet hele vejen, så dine container-ønsker går i opfyldelse. Hvis du bekymrer dig om det økonomiske aspekt ved at leje eller købe en trailer, står ALPHA Containers også klar til at hjælpe dig. Du tilbydes fuld finansiering af alle containere og du vil blive rådgivet om din finansieringsform. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om ALPHA Containers og dine muligheder, kan du ringe på 70 210 124 allerede i dag. Bag telefonen sidder der dygtige medarbejdere, hvis vigtigste opgave er at finde den perfekte container til dig og dine behov!

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x