Kan du lide friheden ved motorcyklen? Find en fleksibe...

Kan du lide friheden ved motorcyklen? Find en fleksibe...

23. aug 2021

Kan du lide at være din egen chef både på vejen og på jobbet?

Dem der er selvstændige, skal selvfølgelig også have mulighed for at være medlem af en A-kasse. Der er en større usikkerhed for de selvstændige, end der er for lønmodtagere. Man kan altid være uheldig, og ens firma eller butik ender med ikke at kunne løbe rundt. I sådan en situation, ville det være en stor fordel at være med i en A-kasse for selvstændige. Det er ikke alle A-kasser som der tilbyder noget for dem der er selvstændige, men der er stadig nogle at vælge imellem. Det kan være her, at det bliver uoverskueligt at finde ud af hvad for en af fagforeningerne som der passer bedst til en. Der er mange faktorer der spiller ind. Men heldigvis er der hjælp at finde til at blive guidet igennem processen med at vælge fra og til.

A-kassen er dit sikkerhedsnet

Altså er der ingen undskyldning for ikke at finde dig en A-kasse. På denne måde kan du roligt sove om natten, når du ved at du har et sikkerhedsnet under dig, hvis der nu sker det uheldige, og dit firma ikke kan blive kørende mere. Som et medlem af en a-kasse, kan du få dagpenge helt op til to år, hvis du bliver ledig. Det kan du få så længe at du er tilmeldt jobcenteret osv. Herudover kan der være forskellige krav til dig, alt efter hvilken a-kasse du vælger. Derfor er det vigtigt at du sætter dig ind i de regler og vilkår der gælder for de forskellige muligheder. Her kan du igen finde hjælp, så det bliver mere overskueligt at finde forskellene. 

De forskellige fagforeninger

Iblandt de forskellige fagforeninger er blandt andet Ase, som er for selvstændige erhvervsdrivende. Her er der fokus på juridisk rådgivning og sparring. Her hjælpes med en række værktøjer, som du kan bruge indenfor din virksomhed. Derudover er der Det Faglige Hus, som er blandt de billigste, og tager imod både lønmodtagere, nyuddannede og selvstændige. De sørger for at du kan få støtte økonomisk, hvis du ender med at miste dit arbejde. Så er der Krifa som også har muligheder for selvstændige. De hjælper også indenfor juridiske problemer, ledelse og ferie og sygdom. Her tilbyder de også arrangementer og events som kan hjælpe iværksættere med at blive endnu bedre. Til sidst er der Virksom med tilbud til selvstændige. De tilbyder rådgivning, inkassoservice og indtægtsforsikring. De har landets laveste kontingent. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x