Kom så de hviie! Mød Aarhus fodbolds største online AG...

Kom så de hviie! Mød Aarhus fodbolds største online AG...

4. okt 2018

Har du taget dig selv i at sige ”Kom så de hviie!”, ”Næst’ år!” eller måske nynnet med på lidt Thomas Helmig, mens du er iført en blåhvid t-shirt, så gemmer der sig vist en fan af AGF fodbold i dig.

More Than A Club er Danmarks største online community for AGF-fans hele landet rundt. Her beskæftiger AGF-tilhængere sig med alt, hvad der har med århusiansk fodbold at gøre, om det er kamprogram, kampreferater, skadede spillere, statistik, rygter, transfer eller aktier.

 

Aarhus fodbold – sammenhold lige meget hvor eller hvornår

Savner du også AGF fans i blandt dig? Så du kan diskutere spillernes fulde potentiale, transferdebatten, forsvarsspillet eller måske indsatsen af cheftræner David Nielsen?

Lige meget hvor langt væk fra Ceres Park, du befinder dig, så kan du live streame kampe, og deltage i de daglige, glødhede debatter med lige så inkarnererede fans som dig selv, lige meget hvor store eller små debatterne skulle være – både på det online forum, samt Facebook og Twitter, hvor #KSDH og #UltraTwitterAGF holder samtalerne i gang.

Flere gange ugentligt kan du læse de nyeste nyheds-artikler om AGF og spillertruppen og klubbens statistik, så du for alvor kan føle dig som den hårdnakkede AGF-fan, du ved, du er.

To gange om måneden kan du lytte til nye episoder fra More Than A Club’s podcast ’Talehuset’, som er lavet i samarbejde med Lokalavisen Aarhus. Her finder du dybdegående diskussioner og debatter om AGF samt spændende interviews med formænd, chefer, trænere, fodboldspillere samt fans, så du får et stort indblik i alt det der skal til, for at få din favoritklub på banen i Superligaen.

 

More Than A Club og væddemål

Hvis der også er gemt en fan af sportsbetting og odds i dig, så kan fællesskabet hjælpe dig med spørgsmål, svar og debat, så du kender slutresultatet, eller ved, hvem der sender bolden i mål næste gang. I det online forum af AGF fans kan du også dine tips og tricks til odds, om det handler om Superligaen, Premier League, Champions League, eller noget helt andet. Hos More Than A Club kan du sikre dig alt, der er værd at vide.

 

Kan du så ikke få nok af det hviie online fællesskab?

Hop på motorcyklen og snub en af de 19.433 tilskuerpladser, bliv en del af TIFO’en, så du til næste kamp kan råbe ”Kom så de Hviie” i kor med alle andre Aarhus Fodbold fans, og ikke mindst synge med, når hele stadion skåler med på Thomas Helmigs Malaga eller den klassiske AGF slagssang ’I troed’ vi var døde og borte’.

Det er stensikkert, at Aarhus Fodbold formår at skabe et af Danmarks sjoveste foldbold-fællesskaber, om det er på Ceres Park stadion, Twitter eller hos More Than A Club. Du er sikret spændende debatter, diskussioner og sammenhold om De Hviie, lige meget hvor du befinder dig – så kan du have AGF tæt på hjertet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg