Lån nemt penge til din nye motorcykel

Lån nemt penge til din nye motorcykel

1. mar 2018

De fleste drenge har haft drømmen - og nogle har den stadig - om at nyde lune sommeraftener på toppen af en hurtig motorcykel. Køre ture, hvor vinden blæser om ørerne og man kan mærke motorens kraft i styret. Og det er uanset, om du drømmer om en stor motorcykel til længere ture eller en hurtig racermotorcykel, der kan tage dig gennem sommeren med lynets hastighed.

 

Dog kommer man ikke udenom, at erhvervelsen af en motorcykel kan være en dyr omgang. Og hvis ikke du ønsker, at din nuværende likvide situation skal lægge en dæmper på dine drengedrømme om en motorcykel, så kan du overveje at låne penge til din nye maskine. Og det kan du gøre online, hvor det både er nemt, hurtigt og i mange tilfælde billigere.

 

Tips til at låne penge

Når du skal ud og låne penge, handler det naturligvis om at finde det bedste lån, som passer til din økonomiske situation og behov. For at finde den billigste pris kan du bruge nogle af de mange sammenligningstjenester online, som gennem avanceret software sammenligner priserne og derved hjælper dig med at finde det billigste lån. Vi har testet en række af de forskellige hjemmesider, og vi kan anbefale Monni.

 

Når det kommer til prisen, så kigger mange på de forkerte tal: Alt for mange vender blikket mod renten. Men der er også gebyrer og andre ting, som betyder, at en højere rente sommetider kan være den billigste løsning. Tallet, du skal kigge på, er ÅOP. Og har du tidligere forsøgt at danne dig et overblik over markedet for lånevirksomheder, er du allerede stødt på begrebet flere gange. Du kan nemlig altid finde det, eftersom det fremgår af loven, at ÅOP skal være en del af alle lånetilbud.

 

Kort sagt er ÅOP en betegnelse for de samlede omkostninger, som lånet koster på årlig basis. Og det er derved absolut det mest retvisende og korrekte tal at bruge, når du skal finde det billigste lån.

 

Find de rigtige betingelser 

Også betingelserne kan være udslagsgivende for, hvilket lån der er bedst til dig. Her er der nogle helt formelle krav, som du skal overholde: Det kan fx være en alder, som du skal være over. Mange lånetilbud har som krav, at du er fyldt 20 eller 21 år, men det er også muligt at finde lån, som tilbydes til folk over 18 år. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan finde lånetilbud til unge under 18 år - dette er ikke lovligt.

 

Udover aldersgrænse kan der også være grænser for, hvor meget eller hvor lidt, du kan låne; i form af maksimums- eller minimumsbeløb.

 

Sidst, men ikke mindst, bør du overveje afdragsperioden. Hvis du ønsker at komme hurtigt af med din gæld, så kan du med fordel gå efter en kortere afdragsperiode. Dette vil typisk også være billigere, eftersom du derved får afbetalt gælden hurtigere, og derved løber der ikke renter på i en længere periode.

 

Nemt at låne penge online

Hvis du har fundet et super godt tilbud på en motorcykel, og du bare må slå til, så kan du hurtigt erhverve dig et online lån. Her kan du i mange tilfælde opleve, at du får pengene udbetalt samme dag, som du ansøger. Ydermere slipper du for lange møder med din bank og snakke om, hvad du skal bruge pengene til. Du vil i langt de fleste tilfælde slet ikke komme ud for at komme i telefonisk eller fysisk kontakt med lånevirksomheden - derfor anser mange, der tager online lån, denne form for låntagning mere behagelig og med en bedre service.

 

En anden ting, du slipper for, er at skulle stille sikkerhed. Du skal blot oplyse CPR-nummer, bankoplysninger og kontaktinformationer, hvorefter det er nok.

 

Inden du accepterer dit lån kan det være en god idé at overveje din økonomiske situation. Drømmen om en motorcykel skulle nødig sørge for, at du tager en forhastet beslutning, som kommer til at have negative konsekvenser på din privatøkonomi senere hen. Overvej derfor nøje, om du har penge til at afdrage på lånet og overholde de aftaler, som du aftaler med lånevirksomheden: Lige fra afdragsperiode, omkostninger og betingelser. Og ellers er der bare tilbage at ønske dig en god tur på din nye motorcykel.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce