Motorcykelløb du bør kende

Motorcykelløb du bør kende

6. jun 2018

Rundt om i verden afholdes der hvert år et væld af fede motorcykelløb, der kan gøre enhver, der elsker motorsport vild af begejstring – og det er uanset om du er til snoet vejkørsel på asfalteret underlag eller hæsblæsende offroad kørsel i bakket terræn.

 

Bliver vi for en stund på de asfalterede veje, finder vi for det første en klassiker som MotoGP Championship. Det er ved dette løb, at der hvert år kåres en verdensmester, hvilket gør løbet til et absolut must, når det kommer til løb, du bør stifte bekendtskab med som motorcykelentusiast.

 

En anden klassiker er Isle of Man TT, der siden 1970 har fundet sted på den lille ø mellem England og Irland. Løbet har for længst fået titlen som verdens farligste løb på grund af sine mange snoede veje og skarpe sving, der har krævet mere end 260 liv siden løbet for første gang så dagens lys. Ikke desto mindre er det udfordrende løb et af de mest populære og tiltrækker hvert år et stort antal besøgende, når det afholdes i enten maj eller junimåned.

 

Taler vi offroading, er det især et motorsportsløb som Baja 1000 på halvøen Baja California i Mexico, der er værd at gøre sig bekendt med. Løbet har siden 1967 fundet sted årligt under en fuldmåne, og her må man sige, at mexicanerne på alle måder har forstået at stable et fedt løb på benene. I løbet deltager en lang række forskellige køretøjer, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag, og for det ikke skal være løgn, så er der faktisk også mulighed for at deltage på egen hånd. Det kræver blot, at du medbringer dit eget køretøj og en pose penge til entreen. 

 

I Danmark udbyder bookmakere som Unibet en lang række fede bets til os, der elsker motorsport og motorcykelløb. Blandt andet kan man bette på et løb som MotoGP Championship og dermed tilføje ekstra spænding til løbet. Du kan selvfølgelig også gøre løbene ekstra interessante ved at overvære dem på nært hold. På nettet kan du købe billetter til både MotoGP Championship, Isle of Man TT og Baja 1000. Sidst, men ikke minds,t kan du uden behov for at kvalificere aktivt deltage i Baja 1000. Bliver det en kende for vildt, kan du selvfølgelig holde øje med det store udbud af events, der finder sted på dansk jord, og hvert år lokker et stort antal deltagere til.  


*Artiklen er leveret af en ekstern virksomhed. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg