Motorcykelture i Danmark

Motorcykelture i Danmark

9. apr 2020
Dette er sponsoreret indhold

Sommeren nærmer sig, og hvis du er den heldige ejer af en motorcykel, er det bare med at komme afsted på ture rundt omkring i landet. Der giver en helt særlig frihedsfølelse at køre på motorcykel, og du kan komme hvorhen du vil, hvornår du vil. Men måske du mangler lidt inspiration til hvor i landet du kan køre hen samt hvornår, der er planlagt særlige arrangementer for motorcyklister. 


Når du tager på MC-ture rundt omkring i landet, kan du helt selv vælge, hvordan turen skal udformes. Hvis du er friluftstypen, kan du tage et telt på cyklen og køre afsted i ud i det fri uden nogle begrænsninger. Her kan du eventuelt tjekke naturstyrelsens vejledninger til teltpladser, hvor du må overnatte frit. Det kan også være, at du ønsker lidt mere komfortabel løsning, og du kan i så fald benytte dig af Danhostels mange prisvenlige overnatningssteder. Hvis du er til den helt luksuriøse MC-tur, bør du på forhånd booke skønne hotelværelser rundt omkring i landet, hvor du i den grad kan lade batterierne op til næste dags tur. 


Motorcykelruter i Danmark
Danmark er fuld af skønne ruter for både nye og erfarne motorcyklister. Der er mange forskellige ruter, veje og terræn alt afhængigt af, om du ønsker at udfordre Jylland, Sjælland, Fyn eller måske hele Danmark. Det er derfor en god ide at gøre sig tanker om, hvad man ønsker at opleve. Om det er natur, langstrakte landevejsruter eller nogle bestemte seværdigheder. Nordjylland byder blandt andet på lange kystruter, Nordsjælland på flotte seværdigheder, og Midtjylland og Fyn på dejlig dansk natur. 

Sørg for at planlægge turen hjemmefra. Dette giver dig en ro på turen, og du kan herfra stikke ud på små ekstrature, hvis du lyster. 


Arrangementer for motorcyklister
Hvert år afholdes der forskellige motorcykel-træf rundt omkring i landet. Der er blandt andet motorcykeltræf på Samsø, og da der ligeledes er skønne ruter at køre her, kan øen klart anbefales. Der er derudover Kongeå-træf i august og Egeskov-træf i september. De forskellige træf er virkelig værd at besøge, og udover gode ture på cyklen involverer de også gode oplevelser, musikindslag og hyggeligt samvær med med-cyklister. 


Sommerudstyr til motorcyklisten
Når det er sommer og varmere i vejret, er der også noget helt særligt udstyr, du bør anskaffe – både til dig selv og motorcyklen. For det kan være varmt og ubehageligt at køre lange ture i tykt lædertøj i 30 graders varme. 

Men motorcykeludstyr er ikke billigt, så hvis du har svært ved at finde plads i budgettet til det nye gear, kan du altid optage et lån til motorcykel og ikke mindst alt det udstyr, der følger med.  

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x