Når uheldet er ude, og din iPad skal repareres

Når uheldet er ude, og din iPad skal repareres

30. apr 2018

En iPad er ikke en livsnødvendighed for alle. Hvis du er så heldig, at du ejer en iPad, gør den dog livet lidt lettere i nogle situationer. Det ses især at mange mindre selvstændige, vælger at investere i en iPad, hvor den anvendes som kassesystem via iZettle. En iPad er dog ikke modstandsdygtig overfor slag og tryk, og du kan derfor risikere, at der sker skader på din iPad, hvis du fx taber den. Hvis du bruger iPad som kassesystem, er du meget afhængig af den, og du har derfor ikke tiden til at vente længe, på få en ny skærm monteret.

Heldigvis for dig, behøver du heller ikke det. Der findes nemlig nogle steder rundt omkring i landet, der tilbyder hurtig og billig iPad reparation.


Billig reparation betyder ikke dårlig reparation


Ofte hænger pris og kvalitet meget sammen. I forbindelse med reparation af en iPad, behøver det dog ikke være sådan. De omtalte centre rundt i landet, går nemlig meget op i kundetilfredshed. Det betyder at fortjenesten er skåret ned, uden at kvaliteten er det. Du kan til en billig pris få 2 års garanti på din reparation. Det betyder at fejl og mangler ved reparationen kvit og frit inddækkes i 24 måneder, fra den dag, din iPad blev repareret.

At du kan få en hurtig reparation er altafgørende, hvis iPad bruges som primær kilde til kundebetalinger i din virksomhed. Det er derfor luksus at finde et sted, hvor du kan få den repareret, uden at du først behøver vente ugevis på en tidsbestilling. I gode servicecentre står der teknikere klar til at ordne din iPad, når du kommer ind med den.


Der repareres også andre ting billigt


Selvom du vælger en iPad som kassesystem, er det ikke sikkert du bryder dig om telefonerne fra samme mærke. En anden meget stor serie af telefoner på markedet er Samsung Galaxy, der ejes af rigtig mange danskere. Og ligeså træls det er at mangle sin iPad, mindst ligeså træls er det, hvis telefonen går i stykker.

En telefon er for mange en hel basal ting, der simpelthen ikke kan undværes i hverdagen. Den rummer alle ens kontakter, ens kalender og aftaler og alle ens vigtige beskeder. Nogen bruger den også til de sociale medier, hvor den fungerer som en hurtig portal til upload af billeder osv. Telefoner har det dog med på et tidspunkt at opføre sig mærkeligt.

Det er ikke sikkert, du selv ved hvad din Samsung Galaxy fejler, men her har du den fordel, at du ved det rigtige servicecenter kan få din telefon undersøgt helt gratis, inden du takker ja til en reparation.


En Samsung Galaxy reparation kan ofte være dyr, men hvis du leder efter det helt rigtige sted, er der meget at spare. Dette er uanset hvilken af de rigtig mange Galaxy modeller, du ejer. Prisbesparelsen er også uanset typen af reparation. Så uanset om dit display er ødelagt, om skærmen er flækket, om det er et defekt batteri eller en af de mange andre ting, en telefon kan fejle, så kan du altid få telefonen undersøgt ganske gratis, og få et billigt tilbud på reparation.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x