Nøglen til et sundt parforhold

Nøglen til et sundt parforhold

5. dec 2019
Tillid, respekt og god kommunikation er nogle af de hovedingredienser til et godt forhold. Det ved de fleste, men for at holde ild i flammen skal der nogle gange lidt mere til. Overraskelser og forkælelse er nemlig det, som holder liv i et godt og sundt forhold. Her er tre bud på, hvordan du og kvinden i dit liv ikke falder i hverdagsdvale.

Forkælelse
Når du forkæler din partner, føler hun sig bemærket og elsket. Forkæl kvinden i dit liv med sexlegetøj, så du kan blive ved med at minde hende om, hvad jeres forhold betyder. Man plejer at sige “happy wife, happy life”, så start med at gøre din kvinde lykkelig i soveværelset. Pift sexlivet op med sexlegetøj til kvinder, der kan lide at eksperimentere. Hun behøver nødvendigvis ikke at kaste sig ud med en dildo, hvis hun ikke har prøvet sexlegetøj før. 

En blid og feminin vibrator kan også gøre underværker. Det vigtigste er bare, at du viser, hvordan du gerne vil forkæle hende og tilfredsstille hende. Gå efter god kvalitet, så er nydelsen garanteret.


Kvalitetstid
For at det hele ikke skal gå op i hverdag og bleskift, er der brug for kvalitetstid sammen. Hvis den eneste kvalitetstid I har sammen, indeholder en sofa og et fjernsyn, så er det på tide, der sker noget nyt. Inviter din kæreste eller kone ud på middag engang imellem, så hun bliver mindet om, hvorfor det nu lige var, at hun faldt for netop dig. 

Det behøver ikke at være overdådigt og dyrt hver gang, men du viser, at du stadig gerne vil holde liv i jeres forhold ved at tage hende ud. Alternativt kan I også tage i biografen, på vinsmagning eller hvad end, hun har interesse for. Det vigtigste er bare, at I laver noget sammen jer to. Hvis I har børn, er det heller ingen undskyldning for at blive hjemme. Få nogle bedsteforældre til at passe dem, gør lidt ud af jer selv og så er det afsted på date.


Tillid og kommunikation
De fleste ved, at tillid og kommunikation er alfa og omega. Det er det også. Der findes ikke noget sundt parforhold uden de to faktorer. De er vigtige i alle situationer. Din kone og dig bør altid være åbne overfor hinanden, og det kan være svært at få tid til dybe samtaler og gode snakke i hverdagens travle rutiner. I kan eventuelt lave aftensmad sammen, hvilket automatisk giver anledning til, at I står og snakker i køkkenet, mens maden bliver tilberedt. Kvinden i dit liv vil føle sig bemærket og forstået. 

Den samme kommunikation gælder også i soveværelset. Hvis I skal eksperimentere med sexlegetøj, er det vigtigt, at I taler om hinandens grænser og ønsker, før I går i gang. Gennem kommunikation og god sex bringer I jeres forhold op på et helt andet niveau, og den forkælelse fortjener din kvinde.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce