Oplev det skønne Toscana

Oplev det skønne Toscana

27. feb

Dette er sponsoreret indhold


Italien er en yderst populær feriedestination for danskerne, og mange vælger at køre selv til støvlelandet. Hvad enten man tager på kør-selv-ferie med bil, autocamper eller motorcykel er der rig mulighed for både at opleve Europa, samt nogle af de skønneste områder i Italien. Et af disse områder er eksempelvis Toscana i Norditalien. Toscana er blandt andet kendt for dens vinmarker, sit bakkelandskab og middelalderlandsbyer. 


Står du overfor at skulle planlægge din næste ferie, og drømmer du om en motorcykeltur til Italien, så kan du med feriebolig toscana opleve noget et af de skønneste områder i Italien, hvor du kan besøge spændende seværdigheder og skønne byer. 

Toscanske byer der er et besøg værd

Toscana byder på en lang række af skønne byer, som alle har en utrolig charme, smuk arkitektur, lækre caféer og restauranter, samt seværdigheder der absolut er et besøg værd. I Toscana kan du blandt andet besøge byerne Firenze, Siena, Lucca, Arezzo og Pisa. Siena, Lucca og Arezzo er alle smukke middelalderbyer, hvor du kan opleve fantastisk arkitektur og mærke historien. Der er en lang række mindre middelalderbyer i Toscana, så hvis du er historie- eller arkitekturinteresseret, bør du overveje at besøge de charmerende landsbyer. 


Er du gastronomisk interesseret og/eller vinentusiast, så bør du hoppe på din motorcykel og køre mod Chianti, som er et flot og naturrigt område, hvor du kan se og besøge ikoniske vinmarker og gourmetrestauranter. Du vil se Italien fra dens bedste side med idylliske steder, byer og områder, som du aldrig vil glemme.  

Seværdigheder i Toscana

En af de måske mest berømte seværdigheder i Toscana er Det skæve tårn i Pisa. Tårnet blev opført mellem år 1173 og 1372, og i dag er tårnet en del af UNESCOs verdensarvsliste. 


Foruden Det skæve tårn i Pisa, så kan et smut til Firenze også pryde øjet. Tager du til Firenze, bør du besøge byens smukke katedral Cattedrale di Santa Maria del Fiore eller blot Duomo, som den også kaldes. I Firenze er rådhuset Palazzo Vecchio også et besøg værd. Bygningen er fra 1200-tallet og ligger ud til pladsen Piazza della Signoriamed. Firenze byder også på en gammel stenbro, Ponte Vecchio, som går over floden Arno. Broen er speciel, fordi den har stadig har en række bygninger og butikker, som er bygget ovenpå broen. 


Toscana byder på en lang række af forskellige kulturelle og historiske seværdigheder, hvor der er rig mulighed for at nyde Norditaliens skønne charme. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x