Sådan kommer du bedst gennem en tømmermændsdag

Sådan kommer du bedst gennem en tømmermændsdag

25. feb

Der er ikke mange, som ikke har prøvet det før. Det er så slemt, at du knap nok kan komme ud af sengen. Hovedet dunker, og du har kvalme - det er fuldstændig ulideligt. Der er naturligvis tale om tømmermænd. Du kan ikke lade vær med at tænke på, at du ikke skulle have taget det sidste shot. Faktisk slet ikke de sidste fem. Men det gjorde du, og når står du i en rigtig øv-situation, hvor næsten hele dagen er ødelagt. Tømmermænd kan ramme både dig, som er ung og ikke kender grænserne for, hvad du kan holde til. Det kan også være dig, som måske har noget en bestemt alder, hvor kroppen ikke altid lige vil, som du vil. Hvis du er helt nede i kulkælderen så frygt ej. Her kommer nemlig en guide til, hvordan du kommer bedste gennem dagen. Den indebærer blandt andet at gå på jagt efter den bedste bruger i Aarhus.


Start dagen ud bedst muligt

Det er altid en god ide at starte med et glas vand og så en treo eller panodil. Det er vigtigt, at du giver dig selv de bedste forudsætninger fra starten af - ellers kommer det bare til at bide dig bagi senere. Efter et glas vand er det en gode ide med et dejligt varmt bad. Det er en god følelse lige at få vasket lugten af røg væk. Børst derefter dine tænder, så du kan komme af med den sidste smag af alkohol. Det gode ved et bad er, at hvis du føler dig frisk og ren, er du også frisk og ren.


Find noget lækkert mad

Når du så er frisk og ren, er det en god ide at komme ud og få noget frisk luft. Det er godt til hovedet, selvom det kan være svært at slæbe sig selv ud af huset eller lejligheden. Du kan gå på jagt efter noget lækkert tømmermændsmad - burger er måske noget af det bedste, du kan gå efter. Det er snasket og saltet, hvilket er godt til tømmermændene. Du kan altså slå to flue med et smæk ved at hente mad på gåben.

Nu hvor du er ude, skal du selvfølgelig også købe lidt snacks. Sodavand, chips og slik skal der også til. Man må gerne være lidt grådig, når man har tømmermænd. Du vil uden tvivl blive glad senere på dagen, hvis du kommer afsted efter alle disse ting.


Hyg med vennerne

Det kan godt være, at du lige har været sammen med dem aftenen før, men det er bare med at spørge dem igen. Det kan være slemt at have tømmermænd, når man ligger helt alene, men det virker ikke altid så slemt, når man gør det sammen med andre. Du kunne for eksempel tage burgere med om til dem. Så kan man hygge og snakke med aftenen før - så giver det altid lidt mere mening, at man har været afsted. Resten af dagen kan du så hygge med snacks, film og serier med vennerne. Giv jer god tid til at slappe af. Det er også fortjent, nu hvor du har været ude og få lidt frisk luft.


Forhåbentlig kan du bruge denne guide til at kommen igennem din næste tømmermændsdag. Måske det er i dag. Uanset hvad, så skal du huske, at du skal være god ved dig selv. Nogle gange kan humøret godt være ekstra nede, hvis man har tømmermænd. Derfor er det særligt vigtigt, at man er god ved sig selv. Du behøver naturligvis ikke følge guiden slavisk - du kan hente inspiration fra de punkter, du har lyst til. Resten kan du bare ignorere. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x