Sådan pifter du aftensmaden op med tre nemme tips

Sådan pifter du aftensmaden op med tre nemme tips

23. sep 2021

Dette indhold er sponsoreret. 


Det kan sagtens være meget trættende, at komme hjem efter en lang dag på arbejdet, og egentligt mest have lyst til at slappe af, når det går op for en, at man også skal forholde sig til aftensmaden. Hvad skal vi have at spise, har vi mad hjemme, eller skal der over og købes ind? Ikke nok med at hele processen kan være lidt irriterende, så er der også mange danskere, der ender med at spise de samme fire-fem retter, da det er dem vi kender, og dem vi er vant. Det er ærgerligt, for så går man glip af så mange gode smagsoplevelser. Kunne du derfor godt tænke dig at pifte din aftensmadsrutiner lidt op, så er det nu, at du skal læse med.

Få arbejdet gjort for dig

Hvis du slet ikke gider at forholde dig til at skulle stå i kø ved supermarkedet efter arbejdet, så er der jo ikke andet for end at få mad leveret til døren. Og det behøver faktisk slet ikke at være pizza eller andet fastfood, for det er nemlig helt muligt at lave sundt og varieret selvom maden bliver leveret. Med en måltidskasse vælger du nemlig selv de retter, som du godt kunne tænke dig, og dernæst bliver alle ingredienser leveret lige til døren. På den måde skal du ikke handle ind, du skal ikke finde på nye retter hele tiden, og du får stadig mange spændende smagsoplevelser.

Gå ikke ned på udstyr eller kvalitet

Det er ikke altid lige sjovt at lave mad, hvis man ikke har alt det udstyr, som de forskellige opskrifter kalder på. Og derfor kan det være en god ide, at investere i noget køkkenudstyr, som kan hæve ambitionsniveauet i køkkenet. Det behøver ikke nødvendigvis at være en spritnyt sous-vide eller en stor frituregryde, det kan også bare være nogle lækre knive eller nogle flotte salt og peber kværn. Det samme gælder faktisk dine madvarer, for køber du godt og økologiske råvarer, er de også med til at inspirere, når der skal laves mad. De billige sydeuropæiske grøntsager smager bare ikke lige så godt som de danske, økologiske, og dem kan du også spise med god samvittighed, velvidende at de støtter det danske landbrug, og er gode for miljøet.

Tag tur rundt i hele verden

Selv frikadeller og boller i karry smager ganske udmærket, så er det også sjovt at prøve noget nyt, og at blive udfordret. Derfor kan du prøve at inddele dine uger efter verdensdele, så man måske i den ene uge spiser asiatisk og i den næste spiser afrikans. Det indskrænker dine valgmuligheder af opskrifter, og hvem ved, om du måske finder din nyeste livret i en indisk dahl eller i mexicanske enchiladas.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 1. jun
KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj
x