Sådan undgår du sne og sjap i bunden af din bil

Sådan undgår du sne og sjap i bunden af din bil

14. okt 2020

Vi er midt i den årstid, hvor man stort set ikke kan være udendørs i fem minutter, uden at komme ind i huset eller sætte sig ind i sin bil med regnvand, slud eller sjap med sig under skosålerne. Og årets vådeste måneder kan både spores indeni og udenpå bilerne. Den våde danske vinter kan nemlig give anledning til rustskader på bilens udvendige side, men måske har du ikke tænkt over, at bilen også har svært ved at holde til for meget fugt indvendigt? Når du træder direkte ind i bilen med dit våde fodtøj, er det yderst vigtigt, at bilen er udstyret med kvalitetsmåtter for at skåne bunden af bilen for vand, sten og salt. I artiklen herunder vil du derfor modtage vejledning om, hvordan du bedst passer på bilen indvendigt. 


Godt kørende med kvalitetsmåtter til bilen 

Det er vigtigt, at bilmåtterne er tilpasset lige netop dit bilmærke og den specifikke model, du kører rundt i, ellers er der risiko for, at måtten ikke dækker de steder, den skal. På Bilmaatteronline.dk kan du derfor finde et stort udvalg af bilmåtter, hvor du er garanteret, at måtten er skræddersyet specifikt til din bil, så pasformen matcher din model. Du kan nemlig købe en bilmåtte til stort set alle bilmærker- og modeller, og du kan helt selv vælge, om du kunne tænke dig en gummi- eller tekstilmåtte. Der er forskellige fordele ved begge typer af måtter, og dit valg afhænger derfor af, hvad du bruger bilen mest til. I de slidstærke og kvalitetssikrede tekstilmåtter kan du ovenikøbet tilkøbe måtten med et selvvalgt logo.  


Sådan kan du selv undgå fugt i bilen 

Udover at investere i skræddersyede kvalitetsbilmåtter til dit bilmærke og din specifikke model, er der andre ting, du selv kan iværksætte og bestræbe dig på for at holde bilen tør indvendigt. For det første, er det altid en god idé at banke sine sko eller støvler af uden for bilen, inden du sætter dig ind. Allerede her kan du spare bunden af bilen for en del vand og nedbør, og selvom det lyder som et simpelt råd, kan det gøre en stor forskel på indeklimaet i bilen. Hvis du allerede har på fornemmelsen, at din bil er blevet meget fugtig indeni, kan det være en god idé at anskaffe eller låne en affugter til at sætte i bilen over et døgn eller to. Affugteren vil nemlig hjælpe bilens inderside af med fugten, og du vil blive overrasket over, hvor meget vand affugteren samler.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce