Sikre de bedste arbejdsbetingelser på dit værksted

Sikre de bedste arbejdsbetingelser på dit værksted

7. okt

Der er få ting, som motorcykelejere elsker lige så højt som deres motorcykel. De elsker at køre på dem, men de elsker i lige så høj grad at passe og pleje dem, og hele tiden sikre, at motorcyklen står så flot som muligt. Det kræver gerne flere aftener på værkstedet, og det er som regel timer i godt selskab. Enten med gode venner eller blot med cyklen. Men for at det bliver så godt som muligt, så er det vigtigt, at du har de bedste muligheder, og at dit udstyr er i top kvalitet. Her kommer der derfor en guide til, hvilke ting du ikke kan undvære.

Få den bedst mulige arbejdsplads

På et værksted er det vigtigt, at man har et godt arbejdsbord. Det kan man på ingen måde undvære. Ved de bedste arbejdsborde har du både bordplads til at arbejde, og ophængningsmuligheder til dit værktøj. Et arbejdsbord af sådan en kvalitet, gør det muligt for dig, altid at kunne have det fornødne overblik, og der er aldrig noget som bliver væk. Men hvor vigtigt er et sådant arbejdsbord egentligt? Forestil dig et værksted uden. Hvor vil du lægge alle delene hen? Hvor ville du skrue og samle tingene? Det er altså tydeligt, at det er uundværligt. De bedste arbejdsborde er dem med hjul, for så kan du let selv flytte det rundt. Er du i tvivl om, hvor du kan finde gode arbejdsborde til dit værksted, så er AJ Produkter et rigtig godt sted at starte.

Arbejdslys

Det er meget vigtigt at du på dit værksted har lys. Rigeligt med lys. Du kan faktisk ikke få for meget. Det er helt naturligt, at du har en loftlampe. Men du bør også have mange små lamper. Gerne en kontorlampe ved dit arbejdsbord, så du kan få et helt præcist lys til det du laver. Du bør også have op til flere lommelygter eller pandelamper, til når du arbejder direkte på motorcyklen. På den måde sikrer du, at du ikke kommer til at lave fejl, blot fordi at du ikke kan se, hvad du laver.


Høj musik

Som nævnt i indledningen, så er man tit i godt selskab, når man går og arbejder på sin motorcykel. Nogen gange er du dog kun dig selv, og så er det vigtigt, at du har nogle gode højtalere på dit værksted. På den måde har du altid mulighed for, at du kan være i selskab med din yndlings musik.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x