Skab den bedste begravelse for motorcyklisten

Skab den bedste begravelse for motorcyklisten

30. apr 2019

Det er aldrig sjovt, når nogen man har tæt inde på livet går bort. Det kan være en smertefuld tid, og der kan være rigtig mange ting at se til, når man skal vise sin kære den sidste minde. Derfor er det så vigtigt at sige ordentligt farvel, når man tager afsked med den afdøde. Det kan man gøre på forskellige måde. En af de første ting man har behov for, er hjælp til begravelse og her vælger mange at google “bedemand århus”, “bedemand københavn” eller lignende, afhængigt af, hvor man bor i landet. Det kan nemlig, med lidt professionelt hjælp, lade sig gøre at lave den bedste begravelse som overhovedet muligt for afdøde.

Sæt alle motorcykler op på en række

Hvis afdøde har været en ivrig motorcyklist, og har viet sit liv til de to-hjulede maskiner - så kan man vise den sidste ære ved at sætte alle motorcykler i afdødes netværk op på en række udenfor kirken. På den måde får man virkelig vist at afdøde virkelig gik op i sine motorcykler, og viser personen den sidste ære ved, at alle venner og familie med motorcykler køre dem op på en række ude foran kirken. Når begravelsen ved kirken så er afsluttet, kan man køre i fælles optog til et aftalt sted, hvor mindeceremonien kan fortsætte. Det giver en helt speciel stemning, at alle er tilstede i optoget, når man køre afsted på en lang række. På den måde kan man få sagt ordentligt farvel til den person man har mistet.

Afvikling af begravelsen

Efter den kirkelige ceremoni kan alle deltagende ved begravelsen mødes ved en arrangeret sammenkomst på en kro eller andetsteds. Her vil det være muligt at mindes afdøde, samt at sidde drøfte de mange oplevelser man har haft med den person der er gået bort. Til sammenkomsten kan serveres lette retter som smørrebrød eller anden form for mad, samt øl, vand, te og kaffe. Det er ofte faktisk ret hyggeligt efter en hård ceremoni i kirke, at man kan slappe lidt af over en kop kaffe og et stykke brød. Det er samtidigt en måde at sige tak til de fremmødte, der er mødt op for at vise afdøde den sidste ære, og muligheden for at snakke med nogen, man måske ikke har set i lang tid.

Overlad alt det administrative til professionelle

Når en person dør, så går der en kæmpe administrativ proces igang, der oftes kan være en vanskeligt at overskue midt i det hele. Der er på mange måder ikke rigtig overskud til at klare alt det administrative, der ligger bag en begravelse. Derfor er det alfa omega, at man finder en god bedemand, der kan tage sig af alle de administrative opgaver. Man kan over flere møder og samtaler med bedemanden aftale, hvordan man ønsker at begravelsen, hvorefter bedemanden klarer alt det praktiske. Det kan være en super god idé at overlade alle disse praktiske ting til en professionel, der har masser erfaring med afvikling af begravelser. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x