Slap af med lydbøger på din motorcykelferie

Slap af med lydbøger på din motorcykelferie

11. maj 2020
Dette er sponsoreret indhold

Skal du på motorcykelferie her i sensommeren? Så vil vi gerne give dig et par gode råd til, hvordan lydbøger kan være din hjælp til at få en god ferie. Det vilde er, at du rent faktisk kan få adgang til tusindvis af lydbøger helt gratis og i denne artikel vil vi vise dig hvordan.


Hent din gratis prøveperiode
Sommeren er lydbøgernes højdepunkt, fordi mange personer bruger denne periode til at fordybe sig i de fantastiske historier som de kan gemme på. Af samme årsag er det også lydbogstjenesternes chance for at få nye kunder og det betyder selvfølgelig også gratis prøveperioder. Du kan f.eks. få Mofibo gratis i 30 dage ved at besøge Gratislydbog.dk. Så har du mulighed for at udforske de mange lydbøger uden det koster en krone. Forhåbningen er selvfølgelig, at du fortsætter dit abonnement efter prøveperiodens ophør, men det er du slet ikke tvunget til. Hvis du ikke vil betale kan du bare melde dig fra igen.


Fordelene ved lydbøger
Nogle personer foretrækker at læse bøger fysisk. Der er noget autentisk over at læse bogen ”rigtigt” i en papirudgave. Det betyder dog også, at du må en ferie på motorcykel maksimalt kan have en eller to bøger med. Let’s face it - fysiske bøger fylder nemlig meget. Det er således en af de store fordele med lydbøger og e-bøger på mobilen - de fylder ikke plads i rejsetasken.

Udover den ekstra plads giver lydbøger også mulighed for, at du kan lave andre ting imens du lytter. Det kan f.eks. være mens du går en tur eller mens du slapper af med lukkede øjne. For personer der ikke er vant til at læse meget kan det faktisk være meget udmattende for øjnene at læse i længere perioder af gangen. Det er dog træls at skulle afbryde en god bog blot fordi man er træt i øjnene og her kommer lydbogen i spil. Ved lydbøger kan du jo blot lukke øjnene, læne dig tilbage og nyde, at en rolig stemme læser bogen op for dig.

Alternativt kan du også mikse de to kombinationer. En god og lidt skjult feature på Mofibo er, at du rent faktisk let kan skifte mellem e-bog og lydbog, hvis du bliver træt af at læse og hellere vil lytte i stedet. Så får du det bedste fra begge verdener og behøver ikke at afbryde fortællingen, fordi du ikke er en rutineret læser.

Slutteligt er lydbøger også din mulighed for at udvikle til fagligt og personligt i din ferie. Det er nemlig ikke kun skønlitteratur som findes på Mofibo, men der er også en lang række af populære bøger indenfor faglige emner og personlig udvikling.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce