Slip for bøvlet og sælg din motorcykel på auktion

Slip for bøvlet og sælg din motorcykel på auktion

5. jan 2018

Er det tid til lade en anden få glæde af din MC?

Hvis du overvejer at sælge din motorcykel, så kan det være en god idé at sælge den på auktion. På den måde slipper du for al bøvlet med at oprette annoncer, tilbyde prøveture og udforme slutsedler. Ved at lade et auktionshus stå for salget, kan du være nærmest garanteret et salg inden for 24 timer - og for en minimumspris, som du fastsætter sammen med auktionshuset.

Der er selvfølgelig altid en risiko forbundet med at sælge på motorcykelauktion. Salget er ude af dine hænder, og du kan både risikere at få motorcyklen solgt til en pris, der er under din forventning, men samtidig har du også øgede chancer for at få solgt den til en langt højere pris, end du selv ville have kunnet få for den, fordi de fleste auktionshuse råder over et meget stort kundekartotek og stærke markedsføringskanaler.

Det kan være svært at vurdere, hvad din motorcykel skal koste, når man forsøger at sælge den selv. At finde den rigtige salgspris kan være alfa og omega for et godt salg. Du vil selvfølgelig ikke sælge den for billigt og gå glip af en mulig indtjening, men hvis du sætter en for høj pris, kan du skræmme mulige købere væk. Samtidig skal der også være noget at forhandle om. Når du vælger at sælge din motorcykel gennem et auktionshus, får du hjælp til at fastsætte den helt rigtige pris.

Det er uanset slutresultat en glimrende mulighed, hvis du gerne vil være sikret et hurtigt og problemfrit salg, så du kan komme hurtigt videre.

Skal motorcykeldrømmen gøres til virkelighed?

Hvis du som privatperson er ude efter en ny MC, så kan det også være en god idé at kigge forbi en auktionsside eller en fysisk auktion. Du skal have is i maven og være hurtig om at slå til, for de fleste auktioner varer kun 24 timer. Til gengæld har du en god mulighed for at gøre en rigtig god handel og finde en ny, brugt motorcykel til spotpris.

Når du køber din næste motorcykel gennem et auktionshus, kan du også være sikker på, at du kan stole de informationer, du bliver givet.


Du styrer med andre ord uden om svindlerne, og når du køber gennem en virksomhed, som et auktionshus er, er du også sikret en reklamationsret, som der ellers ikke ville være, hvis du købte direkte fra en privat sælger. Det er din garanti for ikke at ende med håret i postkassen, når du køber brugt.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce