Spar penge på dit udstyr til motorcykel på Black Frida...

Spar penge på dit udstyr til motorcykel på Black Frida...

9. jul 2019

Dette indhold er sponsoreret 

Skal du være med på den seneste trend, når det kommer til det fedeste udstyr til din motorcykel, men ikke har lyst til at spendere en formue på det? Udstyr kan være en rigtig dyr investering, og det er sjældent noget man forkæler sig selv med, grundet den høje pris. Derfor kan du med fordel vente til, at der er tilbud i forretningerne. Du skal dog ikke vente længe, da der hvert år bliver afholdt Black Friday weekend, hvor stort set alle butikker har tilbud på deres varer. Du kan i dette katalog følge med i en række forhandlere og online butikkers tilbud på Black Friday 2019.


Den sidste weekend i november er der tilbudsfest 

Den sidste weekend november er forbrugernes weekend rundt omkring i Danmark. Størstedelen af de danske forhandlere holder nemlig et kæmpe stort udsalg på en lang række varer. Her er det oplagt, at investere i præcis det som du ønsker dig, men ikke har haft råd til grundet den høje pris. 


Fænomenet Black Friday stammer fra USA, hvor der har været historier om at folk er blevet trampet ned i mylderiet af alle de gode tilbud. Så galt er det ikke gået i Danmark, men Black Friday har vokset sig større og større med årene. 


Hvem holder tilbud på Black Friday? 

Det er ingen grænser for hvilke forhandlere og virksomheder, som holder tilbud på Black Friday. Det er gået hen og blevet mainstream for butikker og online shoppe, at gå tilbudsamok i denne weekend. Butikkerne er voldsomt interesserede i denne forbrugerfest, da det giver dem en mulighed for at tømme deres inventar og få solgt i deres indhold. 


Når det kommer til motorcykelforretninger, så er der stor chance for at alle forhandlere med en online shop, holder tilbudsweekend. Dette kan være sider som Motohaus.dk, Motostore.dk og Bike-netshoppen.dk. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med disse sider og eventuelt følger dem på de sociale medier. På den måde sikrer du, at få alle oplysningerne til udsalget med det samme.  


Et andet råd kunne være, at kontakte forretningen på forhånd for at høre om, de kører tilbud i den weekend. De fleste forretninger planlægger lang tid i forvejen når det kommer til Black Friday, og måske kan du opsnuse om dit favorit brand kommer på tilbud. Alle kneb gælder, når det kommer til tilbudsjagt. 


Vær ude i god tid, og hold øje med lige netop dine ønsker 

Det er vigtigt, at du er ude i god tid hos forhandlerne og ved hvilke eller hvilken ting, som du ønsker at købe. Der er ofte mange om buddet, og derfor skal du være hurtigt når klokken slår midnat torsdag aften. Tilbudsjagten starter nemlig ofte allerede om fredagen. 


Derudover kan du med fordel gøre brug af de mange forhandlere, som tilbyder pakketilbud. Mange af butikkernes tilbud kommer i en pakkeløsning, som “køb to og få en gratis”.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x