Sus i maven og vind i håret - uden en motor

Sus i maven og vind i håret - uden en motor

26. okt 2022

Er du først faldet for en tilværelse for to hjul, så er der pludselig ikke så langt fra en motorcykel til en fed mountainbike, der kan erstatte på andre fronter. flere og flere motorcyklister har fundet ud af at det vilde sus de føler på den store motorcykel også kan opleves på cykler uden motor, hvis man bare befinder sig de rigtige steder.

Sørg for at sikkerheden er i top på den tohjulede

For få år tilbage blev det pludselig til en meget stor ting at begive sig afsted ud i skoven og race afsted på en mountainbike. For nogle personer var det fedt i sig selv at trille langs de kringlede stier, men for andre var det fedeste, når der pludselig kom uforudsete forhindringer og hop på vejen. Dette sus i maven blev pludselig et populært kick som flere og flere ville opleve og mountainbikebaner blev etableret flere steder i skove, rundt omkring i Danmark.


Er du én af de personer der har gjort dig tanker om at hoppe en tur i skoven med vennerne når motorcyklen kryber i garagen, så er du altså langt fra den eneste om at gøre dig disse tanker. Det er dog vigtigt at du ikke glemmer, at selvom der er tale om en tohjulet uden motor, så kommer der stadig fart på og sikkerheden bør dermed også være i top.


Er du helt ny på området, vil du hurtigt opleve at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i hvad der er det bedste af det bedste. Mærker som f.eks. bontrager går du dog aldrig helt galt i byen med og du finder stort set alt du skal bruge indenfor sikkerhed, af den bedste kvalitet.

Udstyr der kan overraske

Ligesom du sikkert allerede har erfaret som motorcyklist, så kan livet på de tohjulede koste nogle knaster hvis man begynder at nørde i det udstyr der kan anskaffes. Der er dog ikke behov for at købe alt hvad der dukker op, men det er selvfølgelig sjældent en dårlig ting, hvis man lige pimper cyklen op med et mere komfortabelt sæde eller nogle cykellygter der kan lidt mere end hvad loven ellers ville kræve.


Noget du helt sikkert vil overraskes over som nybegynder på mountainbikebanerne er, hvor vanvittig fedt det er, at få nogle håndtag på cyklen der ergonomisk passer bedre til dit faste greb på cyklens styr, når du svinger, hopper og glider rundt i det mere mudrede terræn du finder i skoven.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce