Testkør de fedeste motorcykler

Testkør de fedeste motorcykler

25. jan 2018

Med mange lækre motorcykler på markedet, kan det være svært at beslutte sig for, hvilken man skal købe. Man bruger timevis på at surfe rundt på nettet for at finde den helt rigtige motorcykel. Dog har det sine begrænsninger at bruge internettet, når man køber motorcykel. For det første er der virkelig mange forskellige websider, som gør det vanskeligt at navigere rundt i. For det andet kan mangel på billeder eller information mislede og skabe forvirring for køberen. Og sidst men ikke mindst er det bare noget andet at opleve motorcyklen i fysisk form - og ikke mindst, at køre en tur på de


TMP tilbyder du kan testkøre de allerfedeste motorcykler fra bl.a. Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio og Vespa. På den måde får du det bedste indblik i motorcyklen inden du tager dit endelige valg.


Vi har fundet to motorcykler som begge ligger på den rigtige side af 100.000 kroner og kan køres med A2 kørekort.


Aprilia Shiver 900


Aprilia Shiver 900 er både futuristisk og klassisk på samme tid. Med sin 900 cc motor har motorcyklen masser af power og desuden et godt bundtræk. Looket trækker på referencer til Aprilia’s racermotorcykler og er en fryd for øjet. Med sine 95 hestekræfter kan Shiver 900 komme op på de 100 km/t på bare 3,9 sek. og den kører som en drøm.


Moto Guzzi V7III




Der er sket en del fra model V7II til V7III. Den nye model er har fået en kærlig hånd og Moto Guzzi hævder, at deres nye motor giver et powerboost på 10%. Der er også sket noget med looket, hvor topstykker, stempler og cylindre nu mere ligner dem vi kender fra V9-modellen. Denne motorcykel sætter følelsen i højsædet og dens retro-look giver virkelig meget stemning.


Det er for eksempel disse to motorcykler du kan prøvekøre igennem TMP. TMP er dansk importør af motorcykler fra bl.a. Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio og Vespa. De arrangerer sammen med en række autoriserede forhandlere flere prøvekørsler af eftertragtede motorcykler og scootere. I udvalget er der mange fede cykler som for eksempel Moto Guzzi V9 Bobber 900cc, Aprilia RSV4 RR 1000cc eller Aprilia Tuono 125cc.


Uanset om du er ny eller erfaren motorcyklist, så er det en god idé at prøvekøre din nye motorcykel, før du tager det endelige valg om at købe. Worst case scenario, så har du fået en køretur ud af det.


Hvis du er interesseret i at prøvekøre en fed motorcykel, så tjek denne side ud. Her kan du finde motorcykler og TESTRIDE arrangementer nær dig.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce