Tips og råd til en god motorcykelferie

Tips og råd til en god motorcykelferie

21. jan 2021

Det er en fordel og planlægge, hvor turen går hen i god tid, når du skal på motorcykelferie, da det kræver mere planlægning end en all inclusive tur til Grækenland. Du vil her få en masse råd, og tips til hvordan du kan forberede din ferie på motorcyklen, så du kommer afsted med fuld oppakning.   

Book din overnatning på forhånd

At afhængigt af hvor lang tid du skal være afsted, er det altid en god ide og have booket alle overnatningerne på forhånd, så du ikke løber ind i uventede problemer. Der er forskellige muligheder, alt afhængigt af hvad du er til. Vil du helst overnatte i det fri, måske på en campingplads? Sørg for at den plads er reserveret til dig, så du ikke står uden nogen form for overnatningsmuligheder. Er du dog mere til et værelse, hvor du kan slappe fuldstændig af og lade op til endnu en dag på motorcyklen? Lej ferieboliger. Dette er en mulighed i hele verden, så du har frit valg på alle hylder. Dette sikrer dig en overnatningsmulighed, så du kan få energien tilbage. 

Hvad gør du hvis uheldet er ude?

Det er vigtigt, at du har alle tingene i orden, inden du forlader dit hjem, da uheldet kan være ude. Du skal huske og medbringe det røde SOS-kort, hvis du er på motorcykelferie i Europa. Dette kort viser, at din motorcykel er kaskoforsikret. Det røde SOS-kort kan fås hos din forsikring eller ved hjælp af at hente en app fra sos.dk, hvis du ikke allerede besidder det. Hvis planen er, at du skal ende i et land, som er uden for Europas grænser, så skal du gøres opmærksom på, at du skal have det grønne forsikringskort af dit forsikringsselskab. Dette beviser, at du har en ansvarsforsikring på din motorcykel uden for EU. 

Essentielle ting du skal huske

Hvis du gerne vil campere på din motorcykelferie, er det en god ide og pakke alt camping udstyret med. Dette kan også være brugbart, hvis du kører i stykker, og ikke kan finde andre overnatningsmuligheder tæt på. Det kan dermed også gavne dig og pakke en lille værktøjskasse, så er du i hvert fald helgarderet. Hvis du rejser udenfor Danmarks grænser, så husk dit pas og det blå sygesikring, hvis det skulle ske dig noget. Det er også essentielt, at pakke en førstehjælpskasse, da man aldrig ved, hvad der kan ske. Det er altid bedre, at være helgarderet man ved aldrig, hvornår uheldet kan være ude. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce