Tre destinationer til sommerens motorcykelferie

Tre destinationer til sommerens motorcykelferie

1. jan

Dette indhold er sponsoreret


Er man den lykkelige ejer af en fed motorcykel, så er der også en chance for, at man vil nyde sin sommerferie på to hjul. En motorcykelferie er ikke som enhver anden ferie. Hvor transport normalt er en mellemregning, noget man skal have overstået, så er rejsen mod horisonten på motorcykel en anden. Denne ferietype er for den, der elsker vind i håret og fart over feltet. Og vigtigst af alt, den der elsker at køre på motorcykel. Men en motorcykelferie er ikke blot at hoppe på kværnen og køre derudad. Det kræver planlægning, nøje planlægning. Man skal have udstyret i orden, man skal pakke let, og så skal man planlægge sin rute. Måske især ruten kan være det svære punkt. Hvor skal man køre hen? Mulighederne er jo i princippet ubegrænsede, men ikke desto mindre, er der nogle steder, der føles mere veloplagte en andre. Nogle destinationer er ganske enkelt velegnede motorcykeldestinationer. Er man i tvivl om, hvor man skal suse hen denne sommer, så følger der her en kort guide med tre destinationer til sommerens motorcykelferie.

I hælene på Tour de France

Er man vild med cykelløb, så findes der ikke noget, der kan toppe Tour de France. Det legendariske franske cykelløb er indbegrebet af sommer. Normalt følger man løbet fra TV-skærmen derhjemme, eller hvor man ellers befinder sig i sommermånederne. Men med en motorcykel og lidt plads i kalenderen, kan man opleve denne internationale sportsbegivenhed på en ny måde. Kom helt tæt på feltet med en Tour de France-motorcykelferie. Konceptet er simpelt. Følg tourens 21 etaper dag for dag gennem det sydfranske landskab. Touren i 2020 starter i det dejlige Nice i sydfrankrig og bevæger sig langsomt opefter til den afsluttende etape i Paris, hvor touren bliver afgjort på Champs-Elysees. Ønsker man, at gøre ferien lidt mere spændende og underholdende, kan man samtidig spille på tour de france 2020. Har man tiden og passionen for cykelsporten, vil dette altså være en oplagt destination til din motorcykelferie. 

Amsterdam

Friheden man får på to hjul på landevejen kan også bruges til at se en af europas mange spændende hovedstæder. Har man ikke set den charmerende hollandske hovedstad endnu, så bør man slå til. Amsterdam er en hyggelig og kulturrig by med aktiviteter for enhver smag. Gaderne er smalle og kanalerne er mange. Synes man facaderne i Nyhavn er hyggelige og charmerende, så vil man blive forelsket i Amsterdam med det samme. Det bedste ved denne destination er afstanden. Har du ikke mulighed for at rive tre uger ud af kalenderen, så tager denne køretur under 10 timer i ét hug. En tur over grænsen til de tyske motorveje og en kurs mod sydvest, så rammer man Holland og denne medrivende europæiske hovedstad.

Rejs Tyskland tyndt

Elsker man fart og adrenalin, og er man måske ejer af en af de hurtigere motorcykler i kataloget, så er tyskland indbydende. Vejene er mange og hastighedsbegrænsningerne få. Ydermere er Tyskland ofte overset som rejsemål, da man tit blot kører i gennem landet. Men Tyskland er mere end blot motorveje. Så tag turen sydpå med fuld fart over feltet og udnyt lejligheden til at besøge spændende tyske byer som Hamborg, Berlin og Köln. Man bliver ikke skuffet.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


KasperHolm
KasperHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. feb
x