Uundværlige gadgets til sommerturen

Uundværlige gadgets til sommerturen

3. apr 2018

Der findes faktisk mere mobiltilbehør end man skulle tro, som også kan bruges på motorcykler. Det er selvfølgelig udelukket at benytte sin telefon undervejs under kørsel, men derfor kan mobiltilbehør godt være behjælpeligt alligevel


Det er ikke kun til Volvoen at en fancy mobilholder og en oplader i ”cigaretstikket”, kan være behjælpeligt. For faktisk findes der også flere smarte måder at bruge mobilen når man kører på motorcykel, helt uden at skulle betjene den undervejs, hvis bare man har det rette mobiltilbehør.  For selvom man måske skulle tro, at brug af telefonen og en køretur på motorcyklen slet ikke kan hænge sammen, så er det ikke helt sådan landet ligger.


Smartphoneholder giver en bedre oplevelse

Det er faktisk muligt at gøre brug af sin smartphone mens man betjener sin motorcykel, helt uden at det er ulovligt. Man kan nemlig med smart og billigt mobiltilbehør, få den maksimale oplevelse ud af køreturen. Med en universal smartphoneholder, som den de fleste kender fra bilen, kan nemlig også bruges på motorcyklen. Der findes specielle udgaver af den kendte smartphoneholder, der i stedet for at passe til bilen, passer til stort set hvilken som helst motorcykel.

Det smarte mobiltilbehør placeres på styret, og deri placeres smartphonen altså. Derfra er det stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvad man egentlig kan benytte sin smartphone til, mens man kører, og uden egentlig at betjene den.


Flere fede funktioner

Med mobiltilbehør som en smartphoneholder på sit motorcykelstyr, kan telefonen altså have flere funktioner undervejs. Blandt andet, så kan man bruge sin telefon som GPS. Ligesom mange ofte gør det, når de kører bil, så kan man med en smartphoneholder også bruge sin telefon som GPS på motorcyklen. Det gør det som bekendt nemmere at finde vej, og er meget mere overskueligt, end hvis man kun har lyden fra GPS’en i ørene.

Og nu vi er ved ørene, så kan man ved hjælpe af en smartphoneholder, altså nu endnu nemmere høre musik via sin telefon, mens man kører. Man har nemt adgang til sine playlister hvis man holder stille eller i kø, og den rette musik er da om noget vigtigt, hvis man skal på en lang tur henover sommeren. Ligeledes kan man, hvis man holder stille vel at mærke, også tjekke notifikationer og meddelelser på sin telefon. Det har tidligere ikke været muligt, eller i hvert fald meget svært at nå. Oplevelsen kan altså blive endnu federe med smart mobiltilbehør til sin motorcykel, der er nemt at montere, og som gør, at man kan udnytte de hundredvis af smarte funktioner, som de fleste smartphones har i dag.


Flere køber motorcykler

Motorcykelforhandlerne har kronede dage i disse år, for der er flere og flere motorcykler på vejene, og flere end der nogensinde har været. Det er om noget populært at befærde motorvejen på to hjul, det viser tal fra Danmarks Statistik.

På de seneste fire år er der kommet 8000 flere motorcykler på vejene, en sund tendens hvis man ser på det med motorcykelentusiastiske øjne.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg