Vil du også opnå effektiv markedsføring med videoer?

Vil du også opnå effektiv markedsføring med videoer?

8. nov 2020

Klar på at tænke ud af boksen og skabe kreativ markedsføring med din virksomhed? Med effektive reklamevideoer og storytelling kan du nå nye højder og så målbare resultater i din virksomhed. Vi kommer her med et par grunde til, at du skal bruge videoer i din marketingstrategi, og hvordan dette helt konkret kan gøres med storytelling. 


Hvorfor lige video?


Kunder handler med folk og virksomheder, som de stoler på, og som de godt kan lide. Det hele handler om værdier. Hvis du bruger effektiv annoncering med video, kan du i denne video nemt sætte ansigt på din virksomhed. Med personlige videoer postet på de sociale medier, kan du nemt skabe et personligt bånd til kunderne, og de får dermed tillid til dit brand og stoler mere på dig, fordi de kan se personen bag logoet. Det er ikke blot en koncern eller en virksomhed, som de handler med. Det er rigtige mennesker med værdier. Når du minder folk om dette med en lille video, vil de automatisk synes bedre om din virksomhed. Det vil styrke din virksomheds profil og tilliden til dine produkter. Noget andet, som også er enormt effektiv, når det kommer til markedsføring, er marketing video med storytelling.Hvad er storytelling?


Du har måske hørt ordet før, men hvad vil det egentlig sige, at benytte sig af storytelling? Storytelling er egentlig bare historiefortælling med et fancy begreb. Når man bruger dette i marketing, kamuflerer man en reklame i en god historie. Man forsøger med storytelling af ramme publikums følelser gennem en historie, som oftest skal formidle virksomhedens standpunkt og værdier, og en historie kan nemt fortælles gennem en video. Denne video skal være unik, og så må den gerne indeholde et underholdende element. Derudover skal den være nem at huske, og videoen skal derfor være original. Hvis kunderne husker din video, vil de også huske din virksomhed, og de vil dermed være mere tilbøjelige til at handle hos dig.


Er det holdbart i længden?


At bruge video i din markedsføring er en måde, hvorpå du kommer et skridt foran alle dine konkurrenter på markedet. Brugen af video i marketing vil vokse markant og være et stort hit i fremtiden. Det bliver kun større. Allerede i dag står video for over halvdelen af al trafik på nettet, og tallet vil kun vokse med tiden. Se bare hvor populær YouTube er blevet over de seneste år med deres influencers og reklamevideoer. I dag foretager brugere cirka tre milliarder søgninger på YouTube hver måned. Her leder folk altså også efter diverse informationer om produkter og content marketing. Derudover viser studier, at cirka 70 procent foretrækker at få informationer om et produkt i en video i stedet for gennem en tekst. Du når dermed nemmere ud til flere kunder, hvis du benytter dig af video i din markedsføring. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x