Kawasaki GPZ 900r Kawasaki GPZ 900r Kawasaki GPZ 900r Kawasaki GPZ 900r Kawasaki GPZ 900r
Klaus (Kbh./Nyk.Sj.) D
Følg
Følger Følg ikke

Klaus (Kbh./Nyk.Sj.) D

Ikke angivet, 55 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 25. jun 2006
Offline - Senest online: 6. jan 2021 Bruger er på filterliste

Jeg er en stille og rolig fyr der oftest nyder livet i fred og ro i mit sommerhus nær Nykøbing Sj., elsker at sidde og nyde vejrets luner, fuglenes kvidren og alle de andre dyr som kommer forbi i ny og næ.
Arbejder som it-teknikker men har interesse i enhver form for elektronik, mekanik og EDB men er også vild med at fotografere og lave billedbehandling/film på PC'en.
Har en datter på 13 som jeg desværre ikke ser så meget til pt da hun pludselig blev hård inficeret med teenage!, håber selvfølgelig at tilstanden forandres til det bedre inden alt for længe.

Jeg kørte som barn meget på cykel, som ung på knallert og senere lidt påmotorcykel, min morfar kørte MC, min mor kører MC og en af min 4 år ældre mosters kærester kørte MC så jeg har altid haft MC'ere tæt på og haft mange gode ture bagpå disse.
Det har i mange år været planen at tage kort til MC selv men det fik jeg først taget mig sammen til sidste år (2006) og d. 7/7-06 kunne jeg således helt lovligt køre rundt på de små snoede i DK hvilket jeg nyder i fulde drag når vejret er til det.

http://www.dam.adsl.dk/vejr/
http://www.dam.adsl.dk/dmd/

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce