Grand Prix Tours
Følg
Følger Følg ikke

Grand Prix Tours

Mand, 26 år, Sønderjylland
Oprettet: 21. nov 2022
Offline - Senest online: 24. nov 2022 Bruger er på filterliste

DIN REJSE ER
VORES ANSVAR...
Og det ansvar er vi stolte af at tage
Motorsportsverdenen er fyldt med muligheder. Hos GPT har vi et hold af kreative entusiaster, som løbende forbedrer produktet og finder på nye ideer. Vi ønsker at være de bedste på markedet til at lave rejser til Formel 1 og Le Mans. Og vi ønsker, vores gæster skal komme hjem med en fantastisk oplevelse.

Mange tænker “Det kan vi selv arrangere”, og så går man i gang med at bestille fly med fare for fejltastning, købe F1 billetter fra ukendte leverandører, udleverer kreditkortnumre til bookingsider, man ikke kender etc. Og så håber man bare, det hele flasker sig – og tit går det godt.

Vi har mere end 25 års erfaring fra branchen. Vi er vant til ordne og booke alt, har kendskab til entrebilletter og baner og kan let navigere rundt i rejsejunglen. Dertil kommer, at vi har et kæmpe netværk med de rette mennesker indenfor motorsport, som både kan træde til ved arrangementer og åbne “låste” døre. På den måde kan vi som krydderi tilbyde ekstraordinære oplevelser og arrangementer.

Som udgangspunkt er vi hverken dyrere eller billigere. Men du kan spare en masse tid og besvær – og i stedet få en kompetent vejledning, hvor der er garanti for gode gennemarbejdede rejser. Og med mulighed for helt unikke oplevelser. Vi ses på banerne…
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce