Honda VT1300CXA Fury Honda VT1300CXA Fury Honda VT1300CXA Fury Honda VT1300CXA Fury Honda VT1300CXA Fury
KJØLLER™
Følg
Følger Følg ikke

KJØLLER™

Mand, 38 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 4. mar 2007
Offline - Senest online: 17. jul Bruger er på filterliste

Jeg har været aktiv Motorcykellist siden 2007 og aldrig haft en skade (7,9,13). Jeg passer mine ting og er meget kræsen hvad angår vedligeholdelse og service på mine maskiner og tingene skal spille 100% før det er i orden.

Jeg har efterhånden tilbagelagt knap 200.000 km på 2 hjul, siden knallerten kom ind i billedet og senere hel motorcykler. Jeg kører både Touring Mc med sidevogn og Chopper MC til hyggeturene, hvor sidstnævnte har været en drøm siden den kom på markedet.

Skal jeg anbefale et brand, af dem alle, så er det klart Honda der fortjener en 1. plads på podiet. Du får høj kvalitet for pengene og velafstemt mekanik, der ikke fejler. Honda laver de mest harmoniske og velkørende motorcykler, hvis jeg skal være ærlig. Honda tænker over, hvordan brugeren af maskinen skal opleve cyklen.

Suzuki har jeg også erfaring med og haft, og de laver robuste cykler i 80- slut 90'erne var Suzuki ret gode på finish. Vil til enhver tid sige, at Honda er Suzuki overlegne på kvalitet og køreglæde, men Suzuki er en glimrende brugsmaskine til prisen.

Yamaha er testet på egen krop, og de er alt for dårligt bygget fra 90'erne og opefter med vanvittige børnesygdomme du ikke kan fixe. Jeg har ekstremt dårlige erfaringer erfaringer med brandet og servicen, så det er der ingen grund til at prøve igen - aldrig Yamaha igen!

Kawasaki har lavet Drifter 800 og 1500 som er interessante, men sjældne og gamle idag. Har intryk af at de deler mange komponenter med Yamaha dengang, så det er ikke lovende i min optik.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En god ven, som ikke lever mere, men som har betydet meget for mange inkl. undertegnede er Knud R.S. Jensen (R.i.P)
- Citat: #En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu #
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce