Honda VT 1300 CXA Fury Honda VT 1300 CXA Fury Honda VT 1300 CXA Fury Honda VT 1300 CXA Fury Honda VT 1300 CXA Fury
KJØLLER™
Følg
Følger Følg ikke

KJØLLER™

Mand, 38 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 4. mar 2007
Offline - Senest online: 18. feb Bruger er på filterliste

Jeg har været aktiv Motorcykellist siden 2007 og aldrig haft en skade (7,9,13). Jeg passer mine ting og er meget kræsen hvad angår vedligeholdelse og service på mine maskiner og tingene skal spille 100% før det er i orden. Jeg kender ikke andre, der ser på tingene som jeg gør det :-D

Jeg har efterhånden tilbagelagt +250.000 km på 2 hjul og kørerbåde Touring mc med sidevogn og en Chopper til hyggeturene, hvor sidstnævnte har været en drøm siden den kom på markedet.

Skal jeg anbefale et brand, af dem alle, så er det klart Honda der fortjener en 1. plads på podiet. Du får høj kvalitet for pengene og velafstemt mekanik, der ikke fejler. Honda laver de bedst kørende og velafstemte motorcykler, hvis jeg skal være ærlig. Honda tænker over, hvordan brugeren af maskinen skal opleve cyklen.

Suzuki har jeg også erfaring med og haft, og de laver robuste cykler, men knap så elegante. Kun i 80-90'erne var Suzuki ret gode på finish, men er blevet lidt en discount cykel i dag, synes jeg. Jeg kan anbefale dem, hvis man vil holde budgettet nede, men ikke for køreglæden. Der er Honda, Suzuki overlegen.

Yamaha Cruiserne er testet på egen krop, og de er alt for dårligt bygget fra 90'erne og opefter. Jeg har ekstremt dårlige erfaringer erfaringer med brandet og servicen, så det er der ingen grund til at prøve igen - Period!

Kawasaki har jeg aldrig haft, men har indtryk af at de deler mange dele med Yamaha, når man ser på komponenterne, så der bliver nok ikke en Kawasaki heller, men har ikke selv haft én.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En god ven, som ikke lever mere, men som har betydet meget for mange inkl. undertegnede er Knud R.S. Jensen (R.i.P)
- Citat: #En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu #
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce