Honda NC 700 DCT Integra Honda NC 700 DCT Integra Honda NC 700 DCT Integra Honda NC 700 DCT Integra Honda NC 700 DCT Integra
Henrik A
Følg
Følger Følg ikke

Henrik A

Mand, 67 år, Nordsjælland
Oprettet: 28. sep 2005
Offline - Senest online: i dag kl. 10:37 Bruger er på filterliste

Som så mange andre af min årgang (54) gav jeg mig selv et mc-kort i 50års fødselsdagsgave.. og det meste af første køretime.. kørte jeg storbandende.. og edende rundt i det indre af københavn.. sur på mig selv..! hvorfor dælen havde jeg ikke
gjort dette for mange år siden..
det her ER jo lige mig.. for dælan da..!!

Resten af mine køretimer.. må jeg undskylde overfor mine medkøreskolekammerater.. fordi Bjarne (vores kørelærer) måtte hvergang der var lidt åbent ud af landevejen, - råbe i vores headsets.. VENT..! NU på os andre..!
MC-kortet var nærmest "ballade"....! hyggeligt og sjovt fra stArt til Zlut..

Bjarne fra AsA køreskolen (Frederiksberg) skyldes stor tak.. for pædagogisk, sjov og grundig indføring i emnet.. De herlige forårsdage på køreteknisk anlæg gik kun alt for hurtigt.. selv et par piger på holdet der lagde meget forsigtigt ud på første dagen..
fik han givet så meget selvtillid at de turde gi pæn skrue de sidste dage med undvige manøvre og katastrofeopbremsninger.. "respekt"..!

Fedt at mærke "dyret" mellem benene skulle respekteres i noget højere grad, - end da vi lå og kørte race på den 3 gears Puch i Flynderupgaards grusgrav i 70'erne.. HER blev der sparket fra..! så det var bare om at lægge gassen rigtig til næste sving.. ydermere var vi så "heldige" at der kom en god regnbyge midt i det hele, - og vupti..!! hvad lærte vi så lige her..!! At "røv og albuer" også kan bruges til noget..;-)) plus - selvfølgelig - bremselængden bliver mangedoblet med et slag.. gode billige lærepenge her i "kravlegården"..
Nå men det hele endte jo i ekstase, - køreprøven..! den motorsagkyndige hejlede mig igennem i 45min..! - Konzentrazione..! det var lige før min hjerne stod af og gik hjem..! det første han sagde med et skævt smil var.. "Naahh.. Hva ska jeg si, - Boller fra kohberg..!" og jeg fattede bare bønne..! troede det var en strisser joke, - jeg var dumpet på en eller anden teknikalitet.. men heldigvis ikke.. mente jeg sad godt på cyklen.. og så var alt jo godt.. øl til resten af holdet.. Pappet var i hus..!

Jagten på en MC, - var tuff.. som nybegynder er stort set ALT man sætter sig op på lækkert, - og orv.. mand.. og nøøjj hvor det rykker.. havde længe haft kig på noget Honda Silverwing agtigt.. tour cykel bare ikke for stor.. måske jeg fik lyst at pendle på den.. (100km/dag.) så sku den ha et ok benzin forbrug.. En maskine der fik mig rykket i min overbevisning, - var da jeg ville prøve noget helt andet.. fandt Silke's lille Yamaha 660 i den blå avis.. rap knaldorange var den.. med alle 660 ccm i een cylinder.. lækker og af nyere dato.. "smooth and slik".. og noget mere spark når den fik havre end køreskolens 500 kubikker.. yeeah..! det er DET jeg skal ha.. suget i mellemgulvet havde bidt sig fast..! selve maskinen var bare for klejn til mig.. a tuff bike if you are a "small Bill.." ;-)) im'sure..!

Mer "Den Blå" & "MotoScout" søgning på nettet - fler maskiner blev prøvet, - fundet for hidsige, - for tunge, - for sløve, - helt helt forkert lyd..! du'er ikke.. OG SÅ.. stod hun der - "Suzi Q" - annoncens billede var uklart, - men jeg havde fornemmelsen allerede da jeg tog ud til Michael første gang.. prøveturen var 2x100m - solgt på stedet..! bare lyden af startermotoren der tørner motoren, - er helt rigtig, - og når hun springer igang føles det helt rigtigt.. gåsehuden melder sig..;-))
Som en sulten løvinde der står og pruster dig i øret..!
Hun blev døbt på vej hjem m 113 ud af motorvejen, - Sad og skreg "oh Suzi Q - baby I love you - oh Suzi Q.." hele vejen hjem..! ( gl. Creedence Clearwater nummer.. klart deres bedste hvis I spørg mig - NU..;-))

https://www.flickr.com/photos/henrik_a/with/5418274851/
;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x