{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
833 visninger | Oprettet:

Indvielse af Margueriterute 2.pinsedag {{forumTopicSubject}}

Der er officiel åbning af nye Margueriteruter hen over Lolland og Falster 2. pinsedag, 24/5. Det sker med hjælp fra motorcykler og veteranbiler. Der er to startsteder for arrangementet. ét på Lolland og et på Falster.
Har lånt nedestående fra Lolland Falsters Veteranklub hjemmeside:
_____________________________________________
Marqueriteturen. Af Aage Alm

Mandag den 24. maj er dagen, hvor LFVK er inviteret til at deltage i åbningen af en lidt ændret Marguerit tur, både på Falster og Lolland, det er turistkontorerne begge steder der er arrangør.

Lolland:

Startsted på Lolland er Frederiksdal Gods, med start kl. 10,00, der er kaffe inden starten til deltagerne. Første pause er Knuthenlund, hvor der holdes frokost i ca. 1 time. Måske køres der gennem Knuthenborg Park, dette er ikke på plads endnu, også med en pause. Målet er Frilandsmuseet i Maribo, Meinckes Vej 5, 4930 Maribo, mellem kl. 14,00 og 14,30.

Falster:

Startsted på Falster er ved Motorcykelmuseet i Stubbekøbing også kl. 10,00. Frokost spises ved Fuglsang Kunstmuseum, pausen er også her på 1 time, 11,00-12,00. Videre til Nysted, hvor pausen bruges til noget om naturformidling i ca. ½ time, 12,30-13,00, videre til endnu en pause ved Hejrede, 13,30-14,00, for at slutte ved Frilandsmuseet, forhåbentlig også kl. 14,00-14,30.

Ved begge startsteder udleveres et stykke papir til hver deltager, hvorpå der flere steder undervejs skal stemples, dette skulle så gerne være adgangsbilletten til Knuthenborg, hvis det lykkes at få en aftale. Dette papir afleveres når man kommer til Frilandsmuseet, udfyldt med navn og adresse, så får deltagerne tilsendt et diplom fra Friluftrådet.

Mere info:
http://www.lfvk.dk/m_ruterne_2010.htm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Indvielse af Margueriterute 2.pinsedag
  • #1   17. maj 2010 Tror da lige jeg kan nå til Stub. har fri kl 8.30 i Stege, så..... :o)

  • #2   25. maj 2010 Lidt billeder. Sjovt nok ikke så mange MC'er på dem: (link fjernet)

    Vil skyde på der var 8-9 MC'er til start på Lolland-etapen. Vejret var ikke det bedste, men den gratis kaffe og kage, som stod klar ved hvert stop lunede. Desuden var der smagsprøver af kirsebærvin på Frederiksdal og bonus i form af en uplanlagt rundvisning i vinproduktionen.


Kommentér på:
Indvielse af Margueriterute 2.pinsedag

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce