{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kawasaki Z650 Turbo - R.I.P

4.158 visninger | Oprettet:

Ulykken skete Fredag d.14 August, på Ringvejen, ved Køge Stadion.
Jeg svinger til højre mod herfølge og lægger mig i yderste vognbane da bilen i inderste vognbane skal dreje til højre længere fremme, ind til stadion. Jeg husker ikke meget andet end *BREEEEEEMS!!!!* og så at jeg vågner et øjeblik på ryggen på kørebanen. Der var en kvinde fra stadion som kørte ud foran mig. Jeg begynder først og huske noget da jeg Bliver skannet i kælderen på Køge sygehus. Husker de Syede min fod. . av av..
Motorcyklen blev ødelagt som i kan se, og jeg fik også en del skrammer. 2 sikre brud på ryggen, og en mulig tredje, men den er tvivlsom da den er meget svær og se grundet skulderblade. Højre håndled brækkede, Højre fod skulle syes flere steder, og min Venstre fod blev gevaldigt knust. Kirugen sagde knoglerne lignede popcorn!
Jeg går stadigvæk til genoptræning 2 gange ugentligt, og er langt fra ovenpå igen.
Politiet spærrede vejen mens de opmålte osv. Deres beregning ud fra vejens belægning, Mine dæk, bremsespor og bulen i bilen, siger at min fart var maks. 66km/t. Jeg kan desværre ikke bidrage med noget selv da jeg intet husker.
Jeg havde heldigvis rygbeskytter på.

Billisten hun blev dømt for at køre ud for Ubetinget Vigepligt. 20x dagsbøder a' 275kr.

Kommentér på:
Kawasaki Z650 Turbo - R.I.P
  •   29. okt 2017 minder......

  •   21. jan 2011 Håber du har fået det bedre - hvad med erstatning? Får du mulighed for at bygge noget nyt? For DET må man jo sige at du er god til. Håber det lysner for dig.

  •   24. nov 2010 Vil lige sige: Den var fandme flot din cykel!
    Håber ikke det er for påtrængende, men har du skilt dig af med resterne af den? For kunne muligvis godt være interesseret i at købe lidt stumper ellers, hvis det var..


  •   24. apr 2010 ønskes du fra mig , håber alt bliver godt

  •   20. apr 2010 Skidt..! Ja det er sku grimt med de styrt og når det går galt går det sku stærkt.. Husker som dig heller ikke noget fra mit uheld meen det måske meget godt.. Hmm føler med dig ved hvor slidt det er! Og ja nok kan man sige fuck cyklen, men det gør da osse ondt at se den knust med alt det man har lagt i den.. Men ja op på hesten:)

    Hvordan med meen osv..? Slipper du ud nogenlunde..?

    Mvh Jack


  •   20. apr 2010 Det ser slemt ud!!! Men du har livet i behold, og sidder heller ikke i en kørestol og savler. Det er med at holde fanen højt, og glæde sig over at man lever og over de fremskridt der kommer hen af vejen.
    Går det godt med genoptræningen? Hvordan med din udsigter...bliver du fit for fight igen???
    Jeg kender lidt til det selv. Røg af vejen i Juni sidste år og nappede et vej skilt på vejen. Jeg kæmper også stadig med det. Går til genoptræning med Ergo & Fys 3 gang i ugen....og det går da også stille og roligt fremad ;o)

    Håber du kan holde fanen højt og du skal have rigtig god bedring herfra.


  •   20. apr 2010 Håber du kommer helt ovenpå igen meget snart:O)
    du overlevede- det gjorde cyklen ikke....
    Men den kan dog erstattes- det kan dit liv ikke ;O)
    God bedring;O)

    hilsen fra en Køgenser


Annonce