{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Montering af quickshift samt ændringer Gsxr 750 k7

364 visninger | Oprettet:

Et par enkelte billeder af “motorrummet” i forbindelse med montering af Healtech quickshift, selve enheden kommer i morgen hvortil der vil komme flere billeder løbende og måske en kort guide. I mellemtiden pudses ALT så det hele spiller, gudskelov for at vejret ikke er med os endnu så der er tid til alle mine små projekter.

Update 2/3 - postnord har igen fucket op...
dvs min pakke desværre ikke nåede at komme inden weekenden :( tilgengæld fik jeg renset min kæde fuldstændigt, så den ser ud som en ny (se sidste billede)

Idag blev også dagen jeg endnu engang kom til at forkæle cyklen lidt mere, jeg kom til at købe en MSD 2 step launch control unit, som skal monteres så snart den dukker op, så må vi se om det fungere og er spændende, om end ikke andet, så lyder det pisse godt jo!
Selvfølgelig når jeg modtager denne, bliver der opdateret lidt igen :)

Update 5/3 pakken med quickshift er lige kommet, aftenen idag bliver brugt på at montere det og teste det, håber ikke naboerne er hjemme,der følger billeder under installation og nok et kort klip.

D.5/3 kl.1930 lykkedes det, kittet er monteret helt uden problemer, tog lige under 1 times tid, er afprøvet kort på baghjulsløfter, men det giver jo selvfølgelig ikke et korrekt billede af det hele.
Vejret er desværre ikke helt på min side, så kan ikke fin indstille cut tider endnu :( et videoklip må vente, det er nok ikke særlig spændende når den står i stuen.

D.9/3 kom cyklen endelig ud, så der ligger en lille video under videoklip som i kan nyde.

D.16/3 skete der lidt igen, jeg har besluttet at ombetrække mit sæde med lidt andet betræk, så derfor blev sædet leveret til sadel mager idag, forventer at have det tilbage om en lille uges tid, jeg har benyttet noget sort/gråt vinyl i stedet for det kedelige sorte std, jeg ønsker jo gerne at den skiller sig lidt ud, så snart jeg afhenter sædet igen, skal jeg nok opdatere billeder igen, både foto album og galleri, nu må vejret også snart være med os, så vi kan komme ud og trille..

michael r
Mand | 27 år | Oprettet: 16. dec 2010


Kommentér på:
Montering af quickshift samt ændringer Gsxr 750 k7
 •   6. mar Kunne da godt være man lige skulle aftale en tid med dem når vejeret bliver bedre xD

 •   6. mar jeg er sikker på du godt kan montere det selv

  Du skal montere stikkene på tændspoler og montere en stelledning på minus polen på batteriet. og så klistre boksene fast, det tager 20 min. det er mere indstilling af cut tider som kan være besværligt, der skal man være ret skrap så du ikke ødelægger mere end du gavner. FV motor forhandler disse bokse, og vil helt sikkert gerne hjælpe med både montering og justering, de er super søde til at hjælpe


 •   6. mar Ja det bare til hverdag jeg er dog ikke så finger nem selv xD så hvis det skal være må en ven gøre det xD


 •   5. mar Til hverdags brug, er det udelukkende lir.. du kan ikke bruge det til en skid på vejen, udover blær effekten, og det lyder pisse fedt! Derimod kører du på bane vil du have en mærkbar effekt.

  Jeg gør det fordi jeg syntes det er fedt, fordi JEG gerne vil have det, og jeg kører ikke på bane de 2400.-kr det koster, har jeg ingen problem med at bruge på ting jeg syntes om Men det er super nemt at montere, og vil du have lidt ekstra lir (hvem vil ikke det?) så gør det


 •   5. mar Nogen gode sager xD
  Overvejer selv en quickshifter tænker bare om det er det værd ??


 •   3. mar Petersen : der intet at frygte.. jeg kan ikke proppe mere på nu ?? Update fra postnord, får quickshift mandag, så der kan jeg opdatere lidt foto album igen

 •   3. mar Beware of the mod bug