{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gsxr 750 k7 ændringer, udseende og diverse.

1.488 visninger | Oprettet:

Et par enkelte billeder af “motorrummet” i forbindelse med montering af Healtech quickshift, selve enheden kommer i morgen hvortil der vil komme flere billeder løbende og måske en kort guide. I mellemtiden pudses ALT så det hele spiller, gudskelov for at vejret ikke er med os endnu så der er tid til alle mine små projekter.

2018

Update 2/3 - postnord har igen fucket op...
dvs min pakke desværre ikke nåede at komme inden weekenden :( tilgengæld fik jeg renset min kæde fuldstændigt, så den ser ud som en ny (se sidste billede)

Idag blev også dagen jeg endnu engang kom til at forkæle cyklen lidt mere, jeg kom til at købe en MSD 2 step launch control unit, som skal monteres så snart den dukker op, så må vi se om det fungere og er spændende, om end ikke andet, så lyder det pisse godt jo!
Selvfølgelig når jeg modtager denne, bliver der opdateret lidt igen :)

Update 5/3 pakken med quickshift er lige kommet, aftenen idag bliver brugt på at montere det og teste det, håber ikke naboerne er hjemme,der følger billeder under installation og nok et kort klip.

D.5/3 kl.1930 lykkedes det, kittet er monteret helt uden problemer, tog lige under 1 times tid, er afprøvet kort på baghjulsløfter, men det giver jo selvfølgelig ikke et korrekt billede af det hele.
Vejret er desværre ikke helt på min side, så kan ikke fin indstille cut tider endnu :( et videoklip må vente, det er nok ikke særlig spændende når den står i stuen.

D.9/3 kom cyklen endelig ud, så der ligger en lille video under videoklip som i kan nyde.

D.16/3 skete der lidt igen, jeg har besluttet at ombetrække mit sæde med lidt andet betræk, så derfor blev sædet leveret til sadel mager idag, forventer at have det tilbage om en lille uges tid, jeg har benyttet noget sort/gråt vinyl i stedet for det kedelige sorte std, jeg ønsker jo gerne at den skiller sig lidt ud, så snart jeg afhenter sædet igen, skal jeg nok opdatere billeder igen, både foto album og galleri, nu må vejret også snart være med os, så vi kan komme ud og trille..

D.21/3 saddel er tilbage fra saddelmageren, se de sidste billeder af resultatet, jeg er selv super tilfreds og mener den passer godt til farve kombinationen på cyklen, og så er man vel fra Nordsjælland, jeg leverede selv vinyl og betalte blot 600kr for ombetrækning.

D.28/3 kom mit launch control modul endelig hjem, jeg har brugt et par timer her til aften for at montere det, trække ledninger osv, det er ret nemt, meget plug and Play, nu er jeg bare spændt på om det har en indvirkning på min quickshift som ligeledes sidder på tændspolerne om det kan snakke sammen, men det finder vi ud af i morgen, tænker ikke jeg afprøver det kl.00.26 haha.

Selve boksen stammer fra MDS model nr 4350 som passer på alle maskiner med 4 tændspoler, kan også bruges på færre cylindre og med en afbryder knap, på min maskine er den sat til at køre over koblingen og jeg vil forsøge mig med en start på omkring 5-6000 Rpm - den kan justere pr 1000 rpm samt pr 100, så der er rigelig at lege med, dette foregår ved hjælp af de to små dreje knapper bagerst på boksen, boksen har jeg valgt at placere oppe i mit Sæde rum hvor den kan ligge fint fast og gemt af vejen, uden at optage for meget plads.


D.28/3 netop hentet mine nye dæk, så vi er klar til “sæsonstart” valget faldt på brigdestone s21 efter mange anbefalinger og en masse tests. Nu glæder jeg mig bare til at få dem monteret og se hvordan de er at køre på, jeg glæder mig!

Idag blev maskinen også startet op for at afprøve mit launch control, det gik desværre ikke som forventet, da maskinen kører på 3 cylindre med modulet tilkoblet, så jeg søger lige pt nettet tyndt for en løsning, hvis nogen har erfaringer med msd 4350 på deres drag cykler evt? Må i gerne sende en privat besked :)

Update følger

D.29/3 det hele fungere, amerikanerne er åbenbart farve blinde har byttet om på farven af ledningerne, så efter jeg har bytter rundt på stikkene fungere det, se gerne min video :)

D.30/3 dæk afleveret med fælge hos mc hjørnet Hillerød, skal afhente dem onsdag igen, hvortil jeg har bestilt nye bremseklodser foran, de havde ikke mange km tilbage, så de bliver skiftet i mens forhjulet alligevel er taget af, hold nu kæft hvor er ventetiden ulidelig.. jeg vil bare have +10 grader, ingen salt, en masse solskin snart..


D.20/4 beklager den langsommelige Update, men vejret blev pludselig godt jo :) - alt fungere perfekt, dog har jeg lavet omvendt gearskifte (gp style) som er skide rart at køre med, men det fungere dog ikke med min quickshift, så jeg skal trylle lidt.


D.14/1-2019 - tid til en lille update - var meget stille hele sommeren, men der blev også gået til stålet! 12xxx kørte km
det resulterede i at jeg i år har skiftet luftfilter, tændrør, bremseklodser for og bag, nye dæk (S22 kommer til Feb)
jeg har i mellemtiden i sæson afmonterede sorte håndtag og monterede de originale igen, man holder simpelthen meget bedre på dem, mere greb og mere kontrol er at foretrække, så har jeg monterede en sort vindskærm på cyklen også.

Her henover vinteren som vi er godt igang med er cyklen igen i år blevet skildt totalt ad (se sidste billede) - bliver gjort fulstændig ren i alle kroge, og så har jeg fået monteret Hyperpro styrdæmper, samt jeg har justeret/checket ventiler monteret ny topdæksel pakning, skiftet olie, skiftet filter, osv osv så montere jeg et sprit nyt skjoldsæt på cyklen også - så den skiller sig lidt ud fra resten af danmark. der skal selvfølgelig nok komme billeder af det når jeg kommer så langt.

17-3/2019 tid til update, jeg har opdateret mit galleri, samt mit foto album med de nyeste billeder af cyklen, samt lidt personligt udstyr.

vinteren har været den dyreste længe.. jeg har opgraderet mit personlige udstyr kraftigt, og fået sammensat en blanding jeg syntes er super lækker, samt giver mig god tryghed.

mit nye personlige udstyr består af

AGV Pista Gp Glossy carbon hjelm monteret med guld visir
Alpinestars 1 piece sort og rød dragt som matcher detaljer på cykel
Alpinestars supertech Handsker (nyeste model lvl 2 beskyttelse) så vidt jeg ved de eneste på marked lige pt med lvl 2.
Alpinestars Supertech Støvler i black (desværre ikke hjemkommet endnu! :(

ligeledes fik cyklen hele den makeover den fortjente, jeg fik pillet de gamle rimstripes af, monteret de nye Alpinestars (som jeg i øvrigt syntes ser sindsyg godt ud, og passer perfekt i stilen)
jeg fik byttet mine gamle kåbedele ud, med et komplet nyt sæt, som jeg har forsøgt at klistre så meget til som muligt, med diverse ting der er på cyklen, for at få lidt af det der Moto Gp look. Det syntes jeg selv jeg har ramt meget godt, hvad syntes du?

michael r
Mand | 33 år | Oprettet: 16. dec 2010


Kommentér på:
Gsxr 750 k7 ændringer, udseende og diverse.
Annonce