{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

quickshift/launch control samt ændringer Gsxr 750 k7

603 visninger | Oprettet:

Et par enkelte billeder af “motorrummet” i forbindelse med montering af Healtech quickshift, selve enheden kommer i morgen hvortil der vil komme flere billeder løbende og måske en kort guide. I mellemtiden pudses ALT så det hele spiller, gudskelov for at vejret ikke er med os endnu så der er tid til alle mine små projekter.

Update 2/3 - postnord har igen fucket op...
dvs min pakke desværre ikke nåede at komme inden weekenden :( tilgengæld fik jeg renset min kæde fuldstændigt, så den ser ud som en ny (se sidste billede)

Idag blev også dagen jeg endnu engang kom til at forkæle cyklen lidt mere, jeg kom til at købe en MSD 2 step launch control unit, som skal monteres så snart den dukker op, så må vi se om det fungere og er spændende, om end ikke andet, så lyder det pisse godt jo!
Selvfølgelig når jeg modtager denne, bliver der opdateret lidt igen :)

Update 5/3 pakken med quickshift er lige kommet, aftenen idag bliver brugt på at montere det og teste det, håber ikke naboerne er hjemme,der følger billeder under installation og nok et kort klip.

D.5/3 kl.1930 lykkedes det, kittet er monteret helt uden problemer, tog lige under 1 times tid, er afprøvet kort på baghjulsløfter, men det giver jo selvfølgelig ikke et korrekt billede af det hele.
Vejret er desværre ikke helt på min side, så kan ikke fin indstille cut tider endnu :( et videoklip må vente, det er nok ikke særlig spændende når den står i stuen.

D.9/3 kom cyklen endelig ud, så der ligger en lille video under videoklip som i kan nyde.

D.16/3 skete der lidt igen, jeg har besluttet at ombetrække mit sæde med lidt andet betræk, så derfor blev sædet leveret til sadel mager idag, forventer at have det tilbage om en lille uges tid, jeg har benyttet noget sort/gråt vinyl i stedet for det kedelige sorte std, jeg ønsker jo gerne at den skiller sig lidt ud, så snart jeg afhenter sædet igen, skal jeg nok opdatere billeder igen, både foto album og galleri, nu må vejret også snart være med os, så vi kan komme ud og trille..

D.21/3 saddel er tilbage fra saddelmageren, se de sidste billeder af resultatet, jeg er selv super tilfreds og mener den passer godt til farve kombinationen på cyklen, og så er man vel fra Nordsjælland, jeg leverede selv vinyl og betalte blot 600kr for ombetrækning.

D.28/3 kom mit launch control modul endelig hjem, jeg har brugt et par timer her til aften for at montere det, trække ledninger osv, det er ret nemt, meget plug and Play, nu er jeg bare spændt på om det har en indvirkning på min quickshift som ligeledes sidder på tændspolerne om det kan snakke sammen, men det finder vi ud af i morgen, tænker ikke jeg afprøver det kl.00.26 haha.

Selve boksen stammer fra MDS model nr 4350 som passer på alle maskiner med 4 tændspoler, kan også bruges på færre cylindre og med en afbryder knap, på min maskine er den sat til at køre over koblingen og jeg vil forsøge mig med en start på omkring 5-6000 Rpm - den kan justere pr 1000 rpm samt pr 100, så der er rigelig at lege med, dette foregår ved hjælp af de to små dreje knapper bagerst på boksen, boksen har jeg valgt at placere oppe i mit Sæde rum hvor den kan ligge fint fast og gemt af vejen, uden at optage for meget plads.


D.28/3 netop hentet mine nye dæk, så vi er klar til “sæsonstart” valget faldt på brigdestone s21 efter mange anbefalinger og en masse tests. Nu glæder jeg mig bare til at få dem monteret og se hvordan de er at køre på, jeg glæder mig!

Idag blev maskinen også startet op for at afprøve mit launch control, det gik desværre ikke som forventet, da maskinen kører på 3 cylindre med modulet tilkoblet, så jeg søger lige pt nettet tyndt for en løsning, hvis nogen har erfaringer med msd 4350 på deres drag cykler evt? Må i gerne sende en privat besked :)

Update følger

D.29/3 det hele fungere, amerikanerne er åbenbart farve blinde har byttet om på farven af ledningerne, så efter jeg har bytter rundt på stikkene fungere det, se gerne min video :)

D.30/3 dæk afleveret med fælge hos mc hjørnet Hillerød, skal afhente dem onsdag igen, hvortil jeg har bestilt nye bremseklodser foran, de havde ikke mange km tilbage, så de bliver skiftet i mens forhjulet alligevel er taget af, hold nu kæft hvor er ventetiden ulidelig.. jeg vil bare have +10 grader, ingen salt, en masse solskin snart..


D.20/4 beklager den langsommelige Update, men vejret blev pludselig godt jo :) - alt fungere perfekt, dog har jeg lavet omvendt gearskifte (gp style) som er skide rart at køre med, men det fungere dog ikke med min quickshift, så jeg skal trylle lidt.


michael r
Mand | 28 år | Oprettet: 16. dec 2010


Kommentér på:
quickshift/launch control samt ændringer Gsxr 750 k7