{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Voxan Café Racer 2002

18.126 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

C.D.S.R - Mads A !
Mand | 36 år | Oprettet: 17. apr 2005


Voxan Café Racer

Årgang:
2002
Motor:
V2, 4-takts vandkølet motor med 2x2 hyvokædetrukne overliggende knastaksler. 4 ventiler pr. cylinder. Boring: 98,00 mm, Slaglængde: 66,0 mm. Slagvolume: 996 ccm3. Kompressionsforhold: 10,8;1. Maks effekt; 120 hk (83,3kw) ved 9500 omdrejninger. Maks moment: 110 nm ved 7500 omdrejninger. Benzinindsprøjtning med 41 mm spjældhuse!
6-trins gearkasse - flerpladet kobling i oliebad!

Stel: Dobbelt, åben rygradsramme i stål med påboltet kronrør og sektion til lejring af bagsvingsgaffel i alu.

Motoren er udviklet af Voxan, i samarbejde med Renaults Racerafdeling!
Hestekræfter
120 hk ved 9500 o/m
110 nm ved 7500 o/m
185 kg
0-100 = 3,2 sekunder! (opgivet)
Fælge
5 egede BBS alu-fælge!
For 3,5 fælg
Bag.. 5,5 fælg
Dæk
Pirelli Corsa! For: 120/70ZR17
Bag: 180/55ZR17
Topfart
235 Km/t
Tuning
Sgu ikke nødvendigt...
Styling
Efter min mening én af de flotteste motorcykler til dato.. Et spændende og brutalt look, man ikke ser så tit..
Ekstraudstyr
Bemærkninger
Voxan blev grundlagt i 1995 af en kapitalstærk herre ved navn Jacques Gardette, stelkonstruktøren Alain Chevallier og den tidligere endurance-verdensmester Marc Fontan! I starten var man lidt påpasselig og satsede på én model - Voxan Roadster. Senere kom Café Racer og Scrambler..
Voxan har undervejs haft lidt økonomiske problemer, men skulle være bedre kørende end nogensinde før!
I dag har Voxan 5 modeller på programmet.. www.voxan.com / www.mcmaster.dk

Udover de 5 aktuelle modeller har man også set en Boxer VB1 med modificeret Voxan motor etc.., som Boxer-bagmanden Thierry Henriette præsenterede i 2000! Boxer Motors blev etableret i 2001 hvor 80 VB1'ere bliver samlet om måneden.. - lidt ala Ghezzi-Brians ræs med Moto Guzzi.. En Boxer VB1 koster ca. 160000 kr. uden danske afgifter!

Café Raceren er en meget speciel og sjælden cykel, som håndbygges i Frankrig! Den er bygget med mange spændende og utraditionelle løsninger og der er kælet for den mindste detalje..alt i alt en meget speciel cykel på alle punkter, hvor lyd, design og feeling går op i en højere enhed.


Cyklens design er inspireret af de britiske café-racere fra 60'erne! Der er lagt meget vægt på design og detaljer, men er stadig en moderne sportsmaskine! Den har sportslige køreegenskaber, men er stadig rimelig komfortabel. Den er i øvrigt meget styrevillig taget størrelsen i betragtning. Desuden er den dejlig stabil!

Alle dele er Voxans egne, undtagen de lækre "guldserie" Brembo-bremser, WP-dæmperen og den hydrauliske Paioli upside down forgaffel! Læg specielt mærke til WP-dæmperens placering! Stålarmeret bremse/koblings slanger er en del af standardudstyret!

Lige umiddelbart er farven "mørke lilla" ikke ligefrem yndlingsfarven, men liige til denne cykel spiller det helt perfekt.., og er med til at gøre den endnu mere speciel..!

Eneste indregistreret eksemplar i DK.

Kvalitetsindtrykket er rigtig godt.., alt føltes eksklusivt, lækkert og godt skruet sammen! Den er nok ikke driftsikker som en god gammel Honda, men kvalitet & finish er helt i top - til dem der skulle være i tvivl! Desuden ydes der 3 års fuld garanti..Den har rundet 30000 km og kører og starter upåklageligt!

SOLGT
Kommentér på:
Voxan Café Racer
Annonce