{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Suzuki Gsxf750 1989

242 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Mikkel V
| 0 år | Oprettet: 5. apr


Suzuki Gsxf750

Årgang:
1989
Motor:
Skiftet er par gange men denne har 120.000 kilometer på klokken og er en standard f motor.
Hestekræfter
Standart og sikkert minus 10-12 procent PGA kilometerne.
Fælge
Standard
Dæk
Topfart
200
Tuning
Udstødning fra Biltema
Styling
Kvalitets komponenter fra Sverige og Østen.
Ekstraudstyr
Varme i håndtag, usb-lader og cigarettænder og snart en masse nye ting fra østen.
Bemærkninger
Jeg har under Corona generhvervet mig denne røde Suzuki årgang 1989 - jeg har købt og solgt den er par gange men nu er den for tredie gang endt hos mig. Det må være kærligheden der forbinder os. ????

Jeg købte den første gang i 06 og solgte den i 10. Købte den tilbage i 15 og solgte den i 16 og har netop købt den tilbage igen.
Den har været stjålet et par gange, væltet, styrter og været langt omkring i verden. Den kører på 3. standard motor og har haft en enkelt r-motor også.
Den var blå da jeg købte den første gang. Smadret blå med grafitti anden gang jeg købte den og 3. gang var den smelter sammen med hollænder og blevet rød og fået varme i håndtagene og nyt sæde uden flænge og gaffa. Ja fint skulle der være. ??

Jeg synes faktisk den har nogen pæne linjer og form af en cykel med 32 år på bagen. Sammenlignet med andre motorcykler slut 80erne og start 90erne ser den ikke håbløs umoderne ud. (just my point of view)
Men der selvfølgelig dele som er blevet "gamle" i udtrykket. Blinklys behøver ikke ligne en tændstiksæske, spejlene er lidt store og voldsomme lygterne ser vidner også om der er 3 år til veteran status. ????
Tiden og solen her været hård ved den og den røde farve er falmet og mange steder næsten væk. Den har hakker og skrammer og er begyndt at ruste mange forskellige steder. Der er længe siden den har været i "mint" condition. ????

Jeg har besluttet mig for, at se hvor lidt/ hvor ændringer der skal til, for at løfte den ud af slut 80erne og ind i tyverne og forsøge at give den er mere nutidigt udtryk med små ændringer og uden at skulle bygge den helt om. Jeg synes den kører godt som den stå.
Ændringerne skal ske med folie, plastikdip, spraymaling og skift af dele der har et gammelt udtryk. Loven skal overholdes sådan nogenlunde men ideen er, at det skal gøres så billigt og så enkelt som muligt.
Biltema og wish er min pusher på dette projekt.

*Jeg har bestilt på wish:
*Nye skruer til alt i sort.
*Nyt vindspejl i "spejl Reflekt" og med lidt skarpere profil
*Kulfiber tankpad
*Rims til fælge
*Nye kortere spejl

Derudover har leger med lygtefolie og kulfiber folie. Forskærmen bliver kulfiber og måske også stafferingerne.
Den nederste den af kåben der er sølv skal også pakkes ind i kulfiber folie. Den røde farve bliver, men det ville se flot ud at få den malet højglans orange sammen med der sorte og kulfiberen.

Istedet for at skære i kåben og bygge en mere moderne forenede på, prøver jeg om kan snyde øjet ved at flytte linjerne.
Har desværre hverken plads eller værksted, så jeg "arbejder" på fortorvet når solen skinner.. ??

Jeg hører meget gerne forslag til ændringer og henvisninger til gode forhandlere.


Kommentér på:
Suzuki Gsxf750
x