{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda BlitzKrieg Bobber VT 500 (SOLGT) [Tidl. motorcykel] 1983

14.166 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Jan Cross
Mand | 50 år | Oprettet: 4. sep 2012


Honda BlitzKrieg Bobber VT 500 (SOLGT)

Årgang:
1983
Motor:
500ccm 52¤ V-twin .. overliggende knaster med kæde. 3 ventiler pr. top.
6 trins gearkasse.

Leger lidt med tanken om en African twin motor...
Hestekræfter
Standart 49hk nu 54hk
Fælge
Originale
Dæk
Bag: 160/70-16 (oem 130/90-16
For: 120/80-18 (oem 90/90-18
Topfart
Opgivet til 175kmt
Hvem fuck har lyst at prøve???? :-D
Tuning
Udstødning: Hjemmelavede ø42mm Rustfri DragPipes med ø38mm BackDraftere (skaber perfekt modstand i lav-mellem-området og frit-flow i toppen.
Luft: 45mm rør ført ud på siden og afsluttet med StylePro power filter.
Karburator modif og dysning efter www.carbjetkit.com anvisninger.
Styling
Skraldet for alt overflødigt skrammel. Ingen instrumenter, ure eller kontakter. Sænket 12.5cm bagi med fabrikerede ,,struts" som visuelt ser ud som den er svejst stivstellet men kan på 10min byttes ud med støddæmpere.
Gaffelbro fra en Harley V-rod og White Power Up-side-down gaffelrør fra en crosser. Håndlaved forgaffelbeskyttere i alu. Hjemmebagt forhjuls-aksel, bøsninger og kaliber-bracket i fræst alu.
150" bagdæk selvom alle siger der kun er plads til 130(vilje=vej)
Flat-fender og Old-school lygte med kasket fra Chop-it. Mini L.e.d baglygte på sidemonteret nr.pladeholder, lavet efter Hr. Betjents regelbog;-) Styret er hjemmeBagt i 28mm Rør som taper ind til 22mm ved bremse/koblings-greb.
Udstødningerne er et brugt, BUET Crossinox trappegelænder (rustfri/syrefast Ø42mm) , 2stk svetse-bøjninger præcist vinkel-slebet til, TIG-svetset og poleret:-) Ledningsnet for-enklet og skjult.
Hjemmegjort fremrykkersæt og pedaler. Bund-Plov svetset op i 0,9mm karroseri-plade skjuler batteriet. Rød Eloxered styr-ender, dækventiler, oliefilterbeskytter, div skruer og expansionsbeholder i ,,Noz-look". Rustfri bolte og polered detaljer er spredt ud over kværnen for at koplimentere lakken.. Temaet blev det tyske luftvåben så faver og malteser- detaljer er plukket fra koldkrigs 1975-85 G-19 fighter-jet.

BLITZKRIEG BOBBER
Ekstraudstyr
Nyre-grus
Bemærkninger
Byggetid 8 måneder (ca 500 timer). Har selv lavet alt.. Bukket, valset, tilpasset, slebet, svejst, lakeret, poleret og samlet :-)
Meeen: Tak til Jacob Hansen for at tig-svetse mine pipes og rose mig for min tilskæring :-D
og tak til Martin Rasmussen for at lave en længere federe forhjuls-aksel og for at tilpasse
Harleybro og Honda aksel:-)
Kommentér på:
Honda BlitzKrieg Bobber VT 500 (SOLGT)
  •   15. maj 2016 flot maskine
    er nødtil lige at spørge om du ikke har skåret den bageste del at stellet væk.
    et syns manden OK med det


  • Torben L
    Torben L Tilmeldt:
    feb 2014

    Følger: 1 MC-er: 2 Svar: 4
      18. sep 2014 Hej Igen
    Nu er jeg gået i gang med at hive den fra hinanden, men har et par spørgsmål hvor har du gemt dit batteri kan se du skriver om det men kan ikke rigtigt se det, hvor har du købt din bagskærm vil gerne ha noget ligende

    på forhånd tak

    Torben


  •   13. feb 2014 Det er r en fantastisk kværn at bygge på..og så trækker den helt vildt imponerende. Specielt med åbne rør, åbne filtre og den rigtige dysning:-) Det er du velkommen til:-)

  • Torben L
    Torben L Tilmeldt:
    feb 2014

    Følger: 1 MC-er: 2 Svar: 4
      13. feb 2014 Jeg har selv en vt 500 som jeg ville i gang med, men din var så lækker jeg lige så godt kunne købe den smiley

    Hvis jeg får spørgsmål omkring stivstel må jeg så kontakte dig på et senere tidspunkt??

    VH Torben


  •   13. feb 2014 Ja den blev sku fin :-). Den er solgt, men jeg har en standart Virago 1100 til salg.. det var meningen den sku bygges om men den er sku for flot til at save over..

  • Torben L
    Torben L Tilmeldt:
    feb 2014

    Følger: 1 MC-er: 2 Svar: 4
      12. feb 2014 Hej

    Virkelig lækker cykel er den stadig til salg??

    VH Torben


  •   29. okt 2013 Dejlig at se en der har sans for detaljer og hvor hænderne er skruet rigtig på.
    Godt og harmonisk projekt, tillykke, du har bestået.


  •   16. okt 2013 Sælges! Da jeg skal igang med et nyt projekt og har vilde planer skal BlitzKriegeren have et nyt hjem..
    Virkelig unik. One of a kind.
    Alt er som nyt, nyrenoveret eller bare NYT.
    Byd hvad du vil give.
    Jeg foreslår udgangspunktet 30.000.-


  •   24. sep 2013 Hey smiley Tusind tak.. Det er sku endda mit første projekt..
    Jeg har peppet, tunet og boltet vanvittige dele på Cross/Enduro kværne men var ude af sporten med en skulderskade fra maj måned sidste år til for en måned siden.
    Tiden sku jo bruges fornuftigt og har altid godt ville ha en RockerKværn smiley
    Jeg havde ingen begrænsninger da jeg ikke anede at der var regler og normer for Chopper/Bobber byggeri der skulle opfyldes og overholdes..
    Der var 2 gamle Rocker-Rockere der stod i sommer og lurede på den og den ene vendte sig mod mig og sagde ,,Det er en dødssynd at montere plov på en bobber! Det sku ikke normalt at bruge farve-Eloxered tingel-tangel og....En Old School bobber med upside-down, bølget bremseskive, LED lys og stjernefælge... FORBUDT FORBUDT FORBUDT..... MEN JEG KAN LI DET.. MUHohahaharr"
    smiley æææH TAK tror jeg nok..
    Hehehe... NEJ man køre sku nok ikke til Frankrig eller Nord Kap. Tilgengæld lære man hurtig at styre udenom bump og huller i vejen og jeg har tit rullet 3-400km på en dag uden de store Røv-problemer smiley
    Jeg er til gengæld ved at samle stumper til et nyt projekt..


  •   23. sep 2013 Den er bare gennemført den der. Virkelig fedt stykke arbejde .. er det ikke sindsygt hårdt og anderledes at køre "stivstellet " jeg mener i forhold til normal

  •   22. sep 2013 Mange tak smiley

  •   4. sep 2013 Den er rigtig cool
    Den får lige en ekstra høj


  •   24. maj 2013 Tak Tak for de fine ord.. Skægt at få en masse skøre ideer til en Tema-Bobber, føre dem ud i livet kun iført min erfaring med at bygge mudder racere og alligevel ende ud med noget mange kan li.
    Mht fremrykkersæt, sidder det langt fra de originale beslag.. Selve opbygningen af fodhvilere/bremse-gearpedal er vist lettest at sende på en tegning og med nærbilleder:-) Det er super enkelt lavet (hvis man har adgang til svejseværk, søjleboremaskine og vinkelsliber) og er lavet for at få et simpelt, strømligned look uden kæmpe beslag og bolte og l@rt.. Hehe


  •   21. maj 2013 Det er sku en stilfuld ombygning, super flot

  •   17. maj 2013 Tak så blev jeg så meget klogere smiley Har nemlig ville lave det samme på min suzuki Savage, men har ikke gjort det endnu fordi jeg ikke gad at have bøder.

  •   17. maj 2013 Tusind tak:-)
    Jo ser du.. Hele det cirkus omkring sidemonteret nummerplade, stammer fra et ganske fornuftigt (når nu man skal ha det store blikskilt siddende) EU-direktiv hvor man beskriver hvordan en nummerplade fremover skal monteres..
    Dette er så blevet omskrevet, forkortet og fejlformuleret i vildskab.. og dette benyttes så som undskyldning for at staten kan udskrive dumme-bøder i flæng:-)
    I EU-direktivet står bla. beskrevet at nummerpladen ikke må sidde på siden af motorcyklen, fordi den skal kunne læses bagfra.. Det har tidligere været brugt nede sydpå, at man bare skrued lortet på sidden af scootere og lign. i langsgående retning og ikke bagud..
    Det er en mistolkning at den ikke må sidde forskudt i forhold til midten af mcén.
    Den skal bare monteres så den kan ses 30grader fra hver side (altså baghjul og lign. må ikke dække for den.
    Jeg har lavet min holder selv så den når langt nok bagud men man kan bla på Ebay.de købe EU-godkendte sideforskudte holdere.
    Der er selvfølgelig andre krav så som at den skal sidde min. 20cm og max 120cm over vejbanen. den må max vippe 25grader og skal sidde PARRALELT MED BAGAXLEN.. og den må ikke rage ud over mcéns bredeste punkt (styret) og den må ikke sidde til fare for mc-isten eller andre trafikanter..
    Så vi skal alle lære at sige ,,SIDE-FORSKUDT" montering


  •   16. maj 2013 rigtig fed cykel smiley men er det lovligt med den sidemonterede nummerplade, og i så fald hvordan skal det laves for at være lovligt ?

  •   15. maj 2013 Tusind tak for de rosene ord smiley Det er fedt at høre at man ikke har skidt helt ved siden af potten.. Hehehe.. Har bygget mange mudder-racere Bling/hurtige/lette men dette er mit første gadeprojekt, så TAK TAK af hjertet TAK ..bukker og nejer smiley

  •   8. maj 2013 Damm den er blevet fed! Thumbs up for ombygningen smiley
    Kig forbi min custom Honda.


  •   8. maj 2013 Super fed og flot Bike. Velkommen her til. Og HØJ fra mig.
    Kig forbi min en tur.


  •   8. maj 2013 Velkommen til..:-) lækker lækker maskine. Du får lige en høj herfra..

  •   8. maj 2013 velkommen smiley stem evt min ind

  •   8. maj 2013 Rigtig fed ombygning! Den er blevet hård at se på.

Annonce