{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda CBR 900 RR FIREBLADE . (SC28) 1993

1.038 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

christian
Mand | 39 år | Oprettet: 4. mar 2012


Honda CBR 900 RR FIREBLADE . (SC28)

Årgang:
1993
Motor:
Beskrivelse kommer i snarest...
Hestekræfter
Beskrivelse kommer i snarest...
Fælge
Beskrivelse kommer i snarest...
Dæk
bagdæk : Conti Sport Attac 2. 190/50 ZR17.
Topfart
Jeg har ikke prøvet at køre på den endnu, og når den er konverteret til en streetfighter, er den nok ikke længere sjov at køre stærk på.
Tuning
Standart, og det ikke meningen den skal ha noget effekt forøgelse.
Styling
Beskrivelse kommer snarest...
Ekstraudstyr
Ud over den nye bagdæmper, med højde justering af sæde højde, er planen at koblingen skal sendes til EFM i USA som bygger den om til automatkobling, i daglig tale slyngkobling, der vil gøre det meget nemmære for mig at betjene cyklen.
Bemærkninger
I 2007 styrtede jeg på min tidligere motorcykel, en Suzuki bandit 600 ccm. og kom så slemt til skade at jeg ikke siden har kunne, bevæge min venstre arm, og hånd. og derved var det slut med at køre. Men har aldrig rigtigt kunne slippe drømmen om at komme til at køre igen, så derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. og det er der så kommet denne her cykel ud af, som langt fra er færdig, som self skal bygges om således at jeg kan køre og betjene den, kun med min højre hånd, så alt hvad der er af betjening i venstre side skal derfor rykkes. Mit mål er simpelthen at komme til at køre igen på en fin streetfighter efter eget design. self skal den synes og godkendes og betales afgift og alt det, der nu høre med. Det bliver ikke nemt og der er masser af udfordringer der skal overvindes. Men jeg ved det kan lade sig gøre og ingen skal få lov at modsige mig ;-) Cyklen har jeg indtilvidere bygget selv, og med en hånd :-)
Kommentér på:
Honda CBR 900 RR FIREBLADE . (SC28)
Annonce