{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

NSU Lux 1954

323 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen mc er oprettet og stemt ind. Opret din egen mc

Michael T
Mand | 41 år | Oprettet: 3. aug 2017


NSU Lux

Årgang:
1954
Motor:
Kæmpe stor 200cc motor med vilde 9,5 hk
Hestekræfter
9,5 hk
Fælge
19 tommer.
Dæk
Dunlap
Topfart
Ca 90
Tuning
Delvis Ny lak
Styling
Ekstraudstyr
Bemærkninger
Købte denne fine nsu, da jeg længe havde drømt om en veteran motorcykel. Har altid godt kunne lide stilen på de gamle 50er cykler. Da jeg fik den hjem, gik jeg straks igang med at skille lux'en ad.
Den tabte en del olie, så det var nødvendigt med nye pakninger. Det skulle hurtig vise sig at blive en større opgave jeg var gået i gang med end jeg havde håbet på. Da jeg havde fået det hele samlet igen, kunne jeg ikke starte den (kunne starte inden adskillelse??) efter utallige forsøg måtte jeg opgive ??. Men problemerne stoppede ikke her.... Det skulle vise sig at selve stellet også var skævt, hvilket jeg ikke har kunne se ved køb, da luxen er udstyret med twin sæde, så den skjuler stellet, men ved afmontering af sædet, kunne det tydeligt ses, da hullet for montering af sædet var ovalt (skal være rund). Der var også problemer med karburator, det skulle vise sig at være en forkert type. Den monterede karburator var fra en super lux, denne model har flere indstilling muligheder og passer ikke særlig godt på en lux.
Jeg var efterhånden der hvor jeg var noget fortvivlet over min nyerhvervelse, at jeg var tæt på at opgive drømmen om en fungerende nsu veteran mc.
Men tænkte at jeg ville give det lidt flere chancer og søge på nettet efter hjælp. Her på MC galleri er jeg så heldig at finde frem til Rüdiger, der har meget stor erfaring med nsu motorcykler. Så efter lidt skriveri med Rüdiger, bliver vi enige om at jeg skal komme forbi ham en dag med luxen.
Dette skulle jeg ikke komme til at fortryde, for Rüdiger har virkelig styr på det han laver og er utrolig hjælpsom.
Så med kæmpe hjælp fra ham, lykkedes det at få luxen på vejen igen.
Stor tak til Rüdiger.


Kommentér på:
NSU Lux