{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Honda CB 650 R 5 ÅRS GARANTI

Kr. 119.995
60 visninger | Oprettet:      



Type:
Andre
Årgang:
2024
Kilometer:
1
Motorstørrelse (ccm):
650
Hestekræfter:
95

Nummerpladeopslag - tjek gæld og KM-info

Honda E-Clutch teknologi. Dette giver køreren automatisk koblingsfunktion ved aktivering af gearskifte pedalen, ABS bremser, TCS (traction control), infocenter, slipper kobling, startspærre, indsprøjtning, A2 kørekort muligt...Oplev Honda's nyeste skønhed, CB650R, som bringer et frisk pust til Neo Sports Café serien med en skarp opdatering i designet. Denne 24YM model præsenterer en ny 5´ TFT-skærm med Honda RoadSync, styret af en ny og enkel 4-vejs kontakt. Med uændret motorstyrke på 70kW og 63Nm moment – og med en A2 version tilgængelig – er køreglæden garanteret.

CB650R har sammen med CBR650R Super Sport motorcyklen, æren af at være de første Honda-modeller med muligheden for den banebrydende Honda E-Clutch teknologi. Dette giver køreren automatisk koblingsfunktion ved aktivering af gearskifte pedalen. Chassiset byder på Showa SFF-BP USD forgaffel, dobbelte fire-stempel radial monteret bremsekalibre foran og et dæksetup på 120/70-ZR17 for og 180/55-ZR17 bag. To helt nye farvekombinationer understreger den moderne stil.

2024 bliver et vigtigt år for CB650R. Med opdateret design og funktionalitet vil denne motorcykel – sammen med søster CBR650R – gå ind i historien som de første Honda-modeller tilgængelige med E-Clutch teknologien, designet til at gøre motorcykelkørsel endnu mere tiltalende og spændende for alle, fra begynderen til eksperten.

Valerio Aiello fra Honda's R&D afdeling i Rom om Neo Sports Café designæstetikken:

"Vores Neo Sports Café-serie er resultatet af CB4-konceptmodellen præsenteret i 2015. Vores mål var at nytolke café racer genren i en moderne note. Vi stræbte efter at skabe neo-klassikere, moderne motorcykler der fremviser klassisk design signatur med moderne teknik. Inspireret af urmagerkunst introducerede vi 'Mechanical Art' konceptet for at fremvise den mekaniske skønhed, som Honda altid har værdsat højt."

Kontakt


Vis telefonnummer
6630 Rødding (Sønderjylland)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce