{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kawasaki Ninja zx9R

Kr. 36.000
1.112 visninger | Oprettet:      


Type:
Sport
Årgang:
1994
Kilometer:
74
Motorstørrelse (ccm):
900
Hestekræfter:
139

Nummerpladeopslag - tjek gæld og KM-info

har den lækre ninja til salg. Og da jeg har forelsket mig lidt i en R1 er jeg interesseret i og sælge min cykel.

det er en rigtig fed maskine i forhold til den er så gammel. Den er tjep og der fart på.

Den har fået lavet kæmpe service i sommers. da toppakningen gik. Så den har fået en ny moter som er fuldstændigt nyrenoveret der have desværre ikke papir på den da den er importeret fra Holland. derud over har den fået fuldstændig renoveret forgafler helt nye skiver og klodser på. nyt olie og filter selvfølgelig.
Den har K&N luftfilter og alt er synkroniseret.
forholdsvis nyt kæde og tandhjul skiftet sidste vinter.
dækkene er maser mønster.
Den kan nok ikke synes med kåbeglasset da det er gennemfarvet men hvis det ønskes ændret inden køb skal jeg nok fixe det.
Der er sidespejle med blinklys i. og helt ny tændingslås.
den har altid stået inden og med dækning på hvis den har skulle stå udenfor. Så der er passet og plejet. Der er lidt skræmmer fra tidligere ejer. og anden lovlig udstødning haves også.
giv et bud eller kom og prøv en tur på den.

Kontakt


5000 Odense C (Fyn)
Felix D
| 0 år | Oprettet: 22. maj 2019


Kommentér på:
Kawasaki Ninja zx9R
  •   23. jan Ja jeg savner også min gode gamle ZX9'er, solgte den i 2002 efter at have kørt 75.000 km. på nakken af den. 13 år senere var det faktisk lige ved at lykkedes mig at købe den tilbage igen ... men den smuttede desværre i svinget. På de 13 år havde den mere eller mindre blot stået til udstilling og stod stadig på se samme dæk osv. da jeg byttede den væk for en sprit ny Fireblade. Den 9'er er utvivlsomt den motorcykel jeg har været mest glad for gennem tiden .... Den kunne bare et eller andet og så gik min bare så pisse godt i motoren. Ja måske var den Fireblade både hurtigere, lettere og mere moderne, men den havde ikke samme sjæl og ikke så mange HK på baghjulet.
    Nå snik snak ikke for spamme annoncen, men en fin maskine. Måske køber jeg en dag sådan en igen men skal være den "rigtige grønne og hvide" som den HC også havde.


  •   23. jan Nej har en cbr 1100 i dag. Men syntes ninjaen var en utrolig lækker maskine, har prøvet en r1 syntes den var hård og stiv at køre på. Grunden til jeg kom af med min kære Ninja, var at der skulle laves for en del kr, for at den blev skarp igen, men savner den sku.. Held og lykke med salg, der er helt sikkert en køber.. Vh hc smiley

  •   23. jan Behold den, det er en super fed maskine smiley

  •   23. nov 2019 hc er det fordi du selv har en Hæhæ er ret vild med en R1 så vil gerne prøve noget nyt

  •   23. nov 2019 Behold den , bare et godt råd smiley

x