{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Yamaha Virago

Kr. 11.000

7.623 visninger | Oprettet:

Type:
Chopper/Cruiser
Årgang:
2001
Kilometer:
33.386
Motorstørrelse (ccm):
125
Hestekræfter:
13
Kilowatt:
8

Nummerpladeopslag - tjek gæld og KM-info

Efter at have købt denne dejlige kvœrn i Bremen i Januar forrige år, har jeg besluttet mig for endelig at sœtte den til salg, da ønsket om at få MC-kørekort umiddelbart efter de 18 år ikke kommer til at blive opfyldt.

Ikke blot er det syndt at den bare står, men økonomien har også vist sig at vœre lidt stram.
Den er betrukket i rødt og brunligt lœder, med det lysebrune stofbånd der "agerer fartstribe" om man så må sige. Selve maskineriet er matsort, og vedligeholdt hvilket giver motorcyklen et super fedt look som folk helt sikkert kigger en ekstra gang efter.
Den er udstyret med LED-blinklys der er integreret i styret og bagved sœdet. Den har også en GPS-hastighedsmåler, og tœndingen er blevet skiftet ud, så man nu skal bruge en nøgle i stedet for at trykke på en knap.

Så hvis du savner en helt unik og custom motorcykel, så smid endelig en besked! Lad det vœre om det er din første motorcykel, eller du er en garvet kører der vil have fat i noget helt unikt.

Det er uden afgift og plader, og som den er prissat nu svarer det med en afgift på omkring 5000, til at give 16000 for en motorcykel der ikke er set før!
OBS! Batteriet er stået af, så der er en udgift på 500 dér.

Hvis du evt. ønsker at bytte med en bil kan vi også finde ud af noget - dog forventer jeg at bilen er af nogenlunde samme vœrdi, og i pœn stand.

Kontakt


61 68 34 83
8800 Viborg (Østjylland)
Betaling
- Kontant
Oliver S
Mand | 20 år | Oprettet: 25. jan 2016Kommentér på:
Yamaha Virago