{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.349 visninger | Oprettet:

stjålet t-rex 150 i Gellerup {{forumTopicSubject}}

Tja, så fik jeg jo stjålet min Pgo t-rex 150 i Århus, den havnede jo så et sted i Gellerupparken.. Reg nr EP 11 253 sølv farvet. Specielle kendetegn: hvid digital instrumentering fra stage6, og højest sandsynligt en perle på sædet. Der var også monteret en 32l sort topboks, og vindskærm på den.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  stjålet t-rex 150 i Gellerup
  • #1   6. maj 2014 Set bagfra

    profilbillede
  • #2   6. maj 2014 Og instrumenteringen

    profilbillede
  • #3   6. maj 2014 Bor i Åbyhøj, cirka 800 meter fra Gellerup. Skal nok holde øje, jeg har før spottet stjålet motorcykler og jeg kører ofte.

    Men det er sgu svært at spotte en stjålet scooter. De fleste scootere er jo super ramponeret og uden plader...de ser alle sammen stjålet ud.


  • #4   6. maj 2014 Er der slet ikke noget politi i de kredse? For os andre fra "landet" af, virker det til at de knægte har frit spil..

  • #5   6. maj 2014 Jeg havde politiet i røret, havde adressen og navnet på gutten, de ville ikke hjælpe.

  • #6   6. maj 2014 Juel, det har de også mere eller mindre. Det er min erfaring at politiet ikke gør en skid.

    Da jeg fik stjålet min ged, og den så blev fundet igen ringede de bare og sagde at en fyr havde fundet den og jeg nok burde tage ud og hente den...da jeg ankom på stedet hvor den var blevet fundet, var den selvfølgelig væk igen...og politiet havde selvfølgelig ikke sendt en vogn der ud til at holde øje mens jeg var på vej. Ingen MC til mig.... Tak for lort politi!

    Der var sågar to vidner der så min MC blive stjålet, hvilket jeg informerede politiet om. Afhørte politiet vidnerne? Fik de en beskrivelse af tyvene fra dem? Nej...de kontaktede dem ikke engang.

    Politiet har travlt med at inddrive bøder så de kan opfylde kvoterne...politimesteren skal jo have sin bonus check.

    Lignende historier har jeg ofte fået fra andre også. Politiet gør ikke en skid.


  • #7   6. maj 2014 Motorcyklisterne er lige så gode til at sikre deres mcèr i Århus som AGF er til at vinde smiley

  • #8   6. maj 2014 Hvad ?! Hvor mange skal vi være for at hente den, tror du?

  • #9   6. maj 2014 Aner det ikke, vi blev nødt til at fortrække hurtigt der fra, da bagdækket på bilen blev skåret op, og der bare kom flere og flere af de perler. Havde politiet i røret 7 gange, og de ville ikke rykke derind...

  • #10   6. maj 2014 Fuck hvor vanvittigt!!!! Arrrgh jeg bliver sur. Fucking møgsvin...både dem fra gellerup og dem fra politistationen!

    Og så undrer det nogen at folk har faldende tillid til politiet! Det tror da pokker når politiet kun står klar når der skal skrives bøder ud mens de er totalt ligeglad i tilfælde af tyveri og truende adfærd!

    Det er en skændsel for retsfølelsen at de ikke vil/tør rykke ud i Gellerup!


  • #11   6. maj 2014 Kan ikke lade være med at tænke på denne video når jeg hører om sådan noget:
    www.youtube.com/watch?v=58ibXDTF0VU

    Han lagde videoen op d. 2. Maj.. Her filmer han blandt andet hvor hans MC er blevet stjålet, og ser andre personer køre på stjålede scootere i en Ghetto i Århus..


  • #12   6. maj 2014 Ja det der er Gellerup parken. De fjolser som man ser på scootere uden nummerplade er der fyldt med i Aarhus. Tvivler sgu på at politiet overhovedet forsøger at stoppe dem.

    Også totalt til grin at politiet bare står og feder den....det er nok nemmere at chikanere almindelige borgere end at forsøge at gøre noget ved hårdkogte kriminelle.

    Min kæreste er fra Berlin. Hendes veninde fik engang stjålet en taske (i Berlin). Politiet tog det seriøst og hun fik lov at komme op på stationen og kigge forbryder album igennem og alt muligt...hvis politiet har tid til det i en million by som Berlin, hvorfor har de så ikke tid til noget i Aarhus?

    Glæder mig fandme til jeg er færdig med Universitetet så jeg kan flytte her fra hurtigst muligt!.


  • #13   6. maj 2014 Det er så sindssygt, at det kan foregå i Danmark..

  • #14   6. maj 2014 Tror jeg triller ud en tur forbi Gellerup her om et kvarters tid, har du et nummer hvis man finder noget?

  • #15   6. maj 2014 NU MÅ I ALTSÅ STOPPE !!!

    Det kan ikke være rigtigt I kræver så meget af det danske politi. De er jo underbemandede når de skal bruge al deres tid på, at lege SKAT's forlængede arme.

    Det er jo et spørgsmål om prioriteter. Det er naturligvis vigtigere at nå politimesterens bonus end det er, at opklare ulovligheder.

    Desuden skal de nye danskere jo endeligt ikke tro de bliver udsat for nogen form for racisme. De skal helliges i alt hvad de gør !!!

    Så kryb ned under jeres dyne og accepter jeres status som 2. rangsborgere i Danmark !!!

    PS: Ironi og sarkasme kan forekomme smiley



  • #16   6. maj 2014 Skulle du komme i nærheden af Birgittevej 20, så er der nok en stor sandsynlighed for, at den er der i nærheden.. Sender mit nummer i pb, ellers bare skriv her, jeg er online.. Og TAK

  • #17   6. maj 2014 Det er fandme tæt på hvor jeg bor! Altså mindre end 500meter. Skal nok sige til hvis jeg finder noget.

  • #18   6. maj 2014 Er den manglende indsats fra politiets side ikke en sag, som f.eks. EB eller BT kunne tænke sig at høre om? Eller det er måske hverdagskost, som ikke har pressens interesse?

  • #19   6. maj 2014 Aner ikke hvor meget jeg tør at gøre ud af det, det var så surrealistisk det jeg oplevede i går..

  • #20   6. maj 2014 Ok, jeg ville gå i offensiven og rotte mig sammen med nogen, hvis det var i mit nabolag, hvordan kan man acceptere at de intet gør.. Er glad for at bo på landet smiley

  • #21   6. maj 2014 Kan vi få lidt mere information om situationen i går? Det med dit dæk? Var det i nærheden af Birgittesvej at du fik dækket skåret op? Hvad skete der forud?

    I øvrigt forekommer det mig som en rigtig dårlig idé at samle et "tæskehold" og tage derud. Er sikker på at man hurtigt kan komme i problemer når Ali-baba ringer efter de øvrige 40-20 røvere


  • #22   6. maj 2014 Jeg kender ingen i Århus, jeg bor selv 1.5 time derfra, osse derfor politiet lige var mit eneste håb i går..

  • #23   6. maj 2014 Normalt er jeg også "all for" at man samler en flok, og henter det man mangler, problemet her er at flokken man resikere at møde, er total skudt i roen, og uden respekt for noget som helst, og som regel MEGET stor! OG med stor sansynlighed bevæbnet!!

  • #24   6. maj 2014 På den anden side så er det nok den eneste måde at man kan få politiet til at bruge tid på sagen...hvis nogen bliver stukket ned eller skudt skal de nok afbryde deres kaffe/wienerbrøds pause....

  • #25   6. maj 2014 Mcen blev taget fra din gade Nikolaj, derefter kørte vi rundt i området, der mødte vi en mand der næsten var blevet kørt ned af ham gutten, han oplyste retningen han var forsvundet i. Efter noget tids søgen finder vi ham gutten på Birgittesvej, og inden vi når at komme ud af bilen, er han stukket af om bag blokken. Vi for fortalt at han hedder Alex, og at han er godt kendt af politiet. Dette bliver fortalt af 2 gutter der gerne ville snakke med os, inden nogle andre, bad dem om at holde kæft. På det tidspunkt står der folk hele vejen rundt om bilen, og nogle af dem råber i telefon med nogle andre. Derefter vælter det bare ud med folk alle steder fra, en gut der står foran mig, trækker en pebersprayen ud af lommen, og siger vi skal blive holdene, I samme øjeblik råber min makker, at der kommer en endnu større flok løbende mod os,oppe fra en trappe, der beslutter jeg mig for at vi skal væk, da jeg vender mig om, går der 3 gutter væk fra bagenden af bilen, hvor luften pisser ud af dækket. Jeg får smækket døren, og skyder bilen af i Bakgear. Da jeg får bilen vendt, og er på vej væk, sætter der en sølvgrå bil efter os, den følger os et stykke tid, hvorefter jeg kommer fra den ved et rødt lys. Alt dette foregik med politiet i røret.

  • #26   6. maj 2014 Jeg er faktisk lidt rystet over, at vi kalder Danmark for et retssamfund, når jeg læser den slags, og det pisser mig af, at politiet vælger bare at negligere det smiley

  • #27   6. maj 2014 Samme følelse sidder jeg osse med i dag, den tiltro jeg havde til politiet, er i hvert fald dalet en del...

  • #29   6. maj 2014 Jeg har til gengæld haft en god oplevelse med Odense Politi og min 450EXC der blev stjålet.
    http://www.motorcykelgalleri.dk/forum/Generel-diskussion/151746-stor_respekt_til_odense_politi__tyveri

    Det skal dog ikke retfærdiggøre det du har oplevet..
    Hold kæft hvor føler med dig.. Det er så langt ude som det kan være!


  • #30   6. maj 2014 Dont bring a knife to á gun fight...... Hvis man tager i en ghetto så går man "all inn" og er sikker på at flokken gør det samme......

  • #31   6. maj 2014 Selvtægt er måden men vær klar på at tage straffen. Både fra de idioter og fra staten.
    Har selv prøvet det!!!


  • #32   6. maj 2014 hmm .

    er fuldkommen rystet over denne læsning.

    fucking lorte tyve svin, de skulle dø , ved kølle slag .


  • #33   6. maj 2014 Frygter lidt for min mc når jeg flytter til århus til august.. Hvordan undgår man de perkere? smiley

  • #34   6. maj 2014 Tror desværre det bliver svært, medmindre man bor et stykke fra dem..

  • #35   7. maj 2014 Kædelås, skivelås hele vejen rundt, højlydt alarm. Så skal de i det mindste bruge lidt tid på det, med mindre de vil hente den med gaffeltruck og varevogn....

  • #36   7. maj 2014 hvis de vil have den, så tager de den - det er meget få procent man skræmmer væk med låse og alarmer - når konsekvenserne for at blive taget er så ringe som de er.

    bedste råd, lad vær´ med at flytte til Århus smiley


  • #37   7. maj 2014 René Wagner (Stenlille) .

    forstå godt hvad du mener og siger .

    men det kan fame ikke være rigtig at vi blegansigter skal undgå at flytte til nogle bestemte steder i Danmark, for at få lov til det der burde være helt amendeligtt det at have sine ting i fred .

    igen .
    fucking lorte tyve svin der skulle dø ved kølle, og hvis de kommer fra udlandet af, så skal de sendes ud af landet bagefter de har fået slag med kølle .

    færdig .

    mener jeg .


  • #38   7. maj 2014 Den eneste måde at der sker nogle tiltag I Danmark på, er jo efterhånden hvis du går til et medie som Ekstra Bladet eller BT, og får dem til at blæse en stor sag ud af det. Der sker intet før det er I en avis.

  • #39   8. maj 2014 Lad være med at slås med dem. De er ligelade fordi deres liv er så ringe at de ikke har noget at tabe.
    Det kan ikke betale sig at slås med nogen som ikke har noget at tabe.


  • #40   8. maj 2014 skal kikke efter den - her i Århus V

  • #41   11. maj 2014 #11
    Det var dog den mest usmagelige, selvhævdende video, som jeg har set her på sitet!
    Hold da kæft en idiot, som ikke er for fin til at terrorisere kvinder og børn og endda praler med det, men ikke vil indrømme sin forbrydelse. Næ, han skal 'vise' os, at ingen gør noget. Så vidt jeg kan se, har mødre og børn travlt med at gå i panik. Det er da også at gøre noget!
    Føj, noget svineri, hvor en lille forkælet og dårligt opdraget lort får lov til en urimelig grad af selvpromovering men ikke selv kan se sine egne horrible handlinger.


  • #42   12. maj 2014 Bedste chance er at komme minimum 3 på 2hjulere, minimum 1 passager.
    Selvfølgelig med kæderne, som er til at låse cyklerne med, rundt om overkroppen.
    Og et par pæne flintesten til samlingen derhjemme i lommen.
    Så kan man både fange folk og stikke af.
    Men hvis målet er at få køretøjet retur er den bedre strategi så vidt jeg kan tænke mig til, at holde meget lav profil, og hvis man så vil skride til aktion så er det med klar besked fra starten af.
    "Hvis i er ude på noget som helst får i med kæden". Og ikke være ked af at skubbe og være meget grov.
    Og selvfølgelig hele tiden være klar på at stikke af i tide hvis situationen bliver uhåndterlig.
    Pennen er mægtige end sværdet, men ikke i som sidste instans i betonjunglen.
    Don't blame the player, blame the game.
    Hvis ejendelen skal retur er det ind i løvens hule.


    Har du ikke mulighed for at spille spillet ville jeg bare krydse fingre for at politiet er heldige.
    Og lære at sikre min cykel.

    Vidste du det straffes med bøde at lade sin bil henstå med nøglerne i tændingen?


  • #43   12. maj 2014 Der må være en uafhængig politiklagemyndighed du kan gå til...

  • #44   12. maj 2014 #11 (igen)

    Kig du lige på videoen igen!
    Han ser IKKE sin egen knallert! Han ser en knallert, som han har en FORDOM om, er stjålet.
    Berettiger det ham til at køre terror-ræs mellem små børn og deres mødre?

    Og skru lige lidt ned for racismen!

    Jeg er fuldstændig på linje med, at man skal gøre meget, meget mere for at få dæmmet op for brugstyverierne, eftersom de meget hyppigt er alvorlige indgreb i den enkeltes hverdag.

    Det er også et nærmest voldeligt overgreb på MIN retsbevidsthed, at politiet ikke tillægger brugstyverierne særligt megen vægt, når man tænker på, hvad den berørte borger har af gener!

    Jeg har selv prøvet at standse to cykeltyve på Vesterport, hvor jeg med nød og næppe undgik et par tramp i hovedet, fordi de selvfølgelig ville bokse, da jeg råbte dem an.
    Da jeg (heldigt) havde skabt lidt skade på dem - og selv undgået deres forsøg på at skade mig - så begyndte de at smide cykler og andet løsøre ned i banegraven på sikker afstand.
    Så meget for civil courage!

    Jeg ville alligevel have gjort det igen den dag i dag, for selvom resultatet var værre, end hvis jeg havde ladet dem stjæle en cykel, så må og skal man reagere! Det gør vi, fordi vi er borgere i dette land. Hvis man (VI) bare lader stå til, så har vi sgu ikke som samfund en fælles moral. Det er da ikke Politiet, som altid skal gribe ind, for de er da gudskelov ikke på hvert gadehjørne. (Hvis de var, så ville vi sgu heller ikke leve her!)

    Det gælder lige fra 'Hov, du tabte noget' til 'Stop tyven'

    Hvor indbydende selvtægt end virker, efter skaden er sket, så er det jo kun baseret på et følelsesmæssigt plan, hvor vi naturligvis vil forsvare os selv og vores nærmeste, at vi reagerer med vold som en umiddelbar reaktion.
    Hvis vi imidlertid kobler hjernen ind, så er det jo ikke det, vi baserer vores samfund på.

    Jeg oplevede ikke, at Politiet tog min oplevelse særligt alvorligt, for det gik jo godt (;))
    Det var vel egentlig en god prioritering. 'Samfundet' reagerede.

    At Politiet ikke rykker ud i Gellerup, er utåleligt, men de har vel erfaring for, at opklaringsprocenten er ringe. Problemer har de vel nok af derude?!
    Måske var det dem, vi skulle tage fat på? Bl.a. ved at tale ordentligt om vore medborgere og straffe de kriminelle?!

    Var det imidlertid min ejendom, der var blevet stjålet, ville jeg lægge en plan for at få den tilbage, hvis jeg vidste, hvor den var, men jeg ville ikke råbe op om hudfarve! Det er sgu spild af tid!
    Fik jeg nævnt, at de to voldelige cykeltyve var pære danske?


  • #45   12. maj 2014 Hov hov, jeg er på intet tidspunkt racistisk overhovedet. Det er ikke min video. Teksten jeg skrev til var et kort resumé af videoen, og hvis du ser den igennem, er det jo i bund og grund det der sker.

  • #46   12. maj 2014 Nope!
    Han ser ikke sin egen knallert!
    Og OK, du er ikke racistisk, det er rigtigt. Jeg fik vist de senere indlæg med ind i dit. Det må du undskylde! Den tager jeg på mig smiley


  • #47   13. maj 2014 Det er efterhånden blevet sådan, at det stort set er umuligt at kommentere en kriminalstatistik, uden at nogen råber racisme.

    Hvis virkeligheden er politisk ukorrekt, så er der altid nogen der vil prøve at fortie eller fordreje den.
    Og virkeligheden er altså, at langt de fleste køretøjer der bliver stjålet i Århus, bliver stjålet af personer der - som det så smukt hedder - 'har en anden etnisk baggrund end dansk'.

    Hvis det er racistisk at sige sådan - så er det bare ærgerligt.


  • #48   13. maj 2014 Steffen, det er muligt, men du skal ikke bruge mit indlæg til at generalisere.
    Forhold dig til det!
    Folk skal straffes, hvis de begår noget ulovlig (og bliver fanget i det smiley )
    De skal ikke straffes på forhånd!
    Det har vi vist dårlige erfaringer med fra historien smiley


  • #49   13. maj 2014 Jeg generaliserer, fordi der er et generelt problem.
    Som statistikken tydeligt viser.

    Forhold dig til det.

    Hvorfor snakker du om at straffe folk på forhånd?


  • #50   13. maj 2014 Og virkeligheden er altså, at langt de fleste køretøjer der bliver stjålet i Århus, bliver stjålet af personer der - som det så smukt hedder - 'har en anden etnisk baggrund end dansk'.

    Hvori består det smukke?
    Hvad er det der prøves at siges mellem linjerne?


    Husk, ordet racist blev formet i samme æra som ordet perker.

    Perkerne er ofte somaliere og danskere, meget sjældent den mix af persere og tyrkere der lagde navn til dem i sin tid, og som forresten var nogle overordentligt uretfærdigt modtagne mennesker i Danmark såvidt medierne fra tiden kan vise.

    Racisterne er som oftest glade for thaier og senegalesere, og er mere socialister end racister.

    I bund og grund er problemet i hele den "race/kultur debat" at folk ikke TØR være ærlige.


    Hvad menes der med Og virkeligheden er altså, at langt de fleste køretøjer der bliver stjålet i Århus, bliver stjålet af personer der - som det så smukt hedder - 'har en anden etnisk baggrund end dansk'.

    Vil meget gene vide hvad de menes med det er smukt.
    Ikke fordi jeg vil angribe det på nogen som helst måde.
    Vi bare gerne have forstået hvad der egentlig menes, bare så jeg får fuld forståelse for det smiley


  • #52   13. maj 2014 Poul. Har du sørget for at gøre arbejdet for tyven lidt sværer.??
    For.mig lyder det som om at din scooter har stået ulåst. Og kan sige så meget at hvis de vil have den så tager de den.
    Min fætter fik stjålet hans t.rex 150ccm foran hovedbanegården i århus. Hvor de bare smed den om bagi en suzuki wagon r på højlys dag og kørte uden at politiet reagerede.

    Den video hvad er det dog for en stor klaphat. Tror han alt andre mennesker køre på er stjålet. Og den kørsel hvor små børn må hoppe for ikke at blive kørt ned. Jeg har små børn og vidste jeg hvem han var så kom han aldrig til at køre på den måde igen.


  • Ebbe T
    Ebbe T Tilmeldt:
    apr 2013

    Følgere: 3 Emner: 4 Svar: 361
    #53   13. maj 2014 "Poul. Har du sørget for at gøre arbejdet for tyven lidt sværer.??"

    Det er selvfølgelig Pouls skyld, at perlen har stjålet hans scooter?

    Og pigernes egen skyld at perlerne voldtager dem, fordi de ikke går i burka.

    Nej, det er faktisk politikernes skyld det hele, for en perle, der ikke bor i Danmark, kan ikke begå kriminalitet her.


  • #54   13. maj 2014 Mc A
    Du spørger:"Hvori består det smukke?
    Hvad er det der prøves at siges mellem linjerne?"

    Det vil jeg gerne forklare.
    Som du nok kan fornemme, ligger der en snert af ironi i det.

    Jeg har observeret at når debatten går på udlændinge - især på kriminelle udlændinge - så er der blevet opfundet nogle ord og begreber, der rutinemæssigt torturerer vores sprog, således man kan sige sin mening så alle forstår den, men alligevel bruge udvandede og upræcise udtryk, fordi man åbenbart har det lidt svært med at sige præcis hvad man mener.
    Der er flere eksempler på dette, og endda eksempler på at noget får den helt modsatte betegnelse af hvad det er, bare fordi det lyder mere korrekt.

    Hvis man læser en avisartikel om et overfald, og politiet efterlyser en gerningsmand af 'anden etnisk oprindelse end dansk' så får vi jo nok ikke et billede på nethinden af et typisk svensker, selvom han også er af 'anden etnisk oprindelse end dansk' - men det lyder så pænt, og udtrykket dækker over mange flere end man egentlig mener, og dermed peger man ikke på nogen specifik gruppe - selvom man gør det alligevel, for betydningen er der kun meget få der er i tvivl om.

    Og så er der nogen der har fundet på at kalde børn der er fanget mellen to sprog - fordi forældrene ikke har taget ansvar for at forberede dem på det samfund de har valgt for dem - for tosprogede, på trods af at deres primære problem er at de ikke kan to sprog.

    Helt urkomisk bliver det, når folk er så bange for deres egen mening, at de er nødt til at betegne dem de taler om med det de IKKE er, så kan så omvendt slutte sig til hvad de taler om.
    Udtrykket 'ikke-vestlig indvandre" - er meget populært, når man diskuterer indvandring og kriminalitet - skillelinien er åbenbart geografisk, selvom det ikke er det fjerneste relevant. Enver kan slå op i statistikkerne og konstatere at indvandrere fra Mellemøsten, Nordafrika og Østeuropa er markant mere kriminelle end f.eks japanere eller vietnamesere - østasiaterne ligger faktisk under den etniske dansker i kriminalitetsindeks - men alligevel skal de lige med i puljen, for de er jo 'ikke-vestlige'.
    Filosofien synes at være at jo mere generelle vendinger man taler i, jo færre støder man.
    Der er bare det problem, at det rent sprogligt hurtigt bliver noget vrøvl - man får sagt noget der tydeligvis ikke er meningen, og i bedste fald upræcist - og det kræver en udbredt konsensus om at de 'nye' udtryk betyder noget andet, end det de rent faktisk betyder, før alle forstår hinanden igen.
    Hvem tænker på en japaner, når diskussionen går på den udbredte kriminalitet blandt 'ikke-vestlige indvandrere'?
    Det er vist kun ganske få.








  • #55   13. maj 2014 Mc A

    Som du selv skrev:"I bund og grund er problemet i hele den "race/kultur debat" at folk ikke TØR være ærlige."


  • Michael S
    Michael S Tilmeldt:
    apr 2011

    Emner: 50 Svar: 237
    #56   13. maj 2014 De skriver om det på uriasposten nu: http://www.uriasposten.net/archives/56723

    Man kan jo håbe det hjælper på et eller andet, feks at politiet strammer lidt op.


  • Ebbe T
    Ebbe T Tilmeldt:
    apr 2013

    Følgere: 3 Emner: 4 Svar: 361
    #57   13. maj 2014 Jeg tror at politiet vil lede med lys og lygte efter ham, der har lavet videoen, hvor han kører rundt i Gellerup.
    Han dokumenterer jo selv sine lovbrud.


  • #58   13. maj 2014 Super svar!
    Meget befriende at læse smiley

    Må indrømme jeg godt kan føle harme over folks ordvalg.
    Men problemet er vel i virkeligheden ikke at nogen siger noget der støder en.

    Problemet er der vel så snart man er klar til at føle harme over nogen som helst ord.
    Du har fat i noget med det du skriver.

    Vi har helt klart nogle uafklarede problematikker.
    Synes situationen med parallelsamfund i Danmark minder meget om en person der tager det ene forbrugslån efter det andet, går lige lukt i forbrugsfælden.
    Jo længere tid vi venter med at tage tyren ved hornene, jo mindre bliver chancerne for vi stadig har kræfter til at komme helskindet fra det

    Tak for ærligheden.


  • #59   18. maj 2014 Lige en update. Jeg er lige blevet kontaktet af lokal politiet der oppe. Min Mc er blevet fundet igen, den blev spottet i færd med at transportere 3 perler omkring.. Nu bliver det spændene at få den hjem, og se hvor meget der skal laves (udover en ny nummerplade)

  • #60   18. maj 2014 godt at høre.

    bare de nu ikke har ødelagt den .

    mvh


  • #61   18. maj 2014 Jeg håber heller ikke at det er gået så galt, iflg politiet virker den komplet, bortset fra pladen, og så sagde han, at der var nogle ridser/skader fra da de smed den fra sig :-\ Men hovedsagen er, at den i det mindste snart er hjemme igen..

  • #62   18. maj 2014 Fik de også fat på dem der sad på den?

  • #63   18. maj 2014 Det ved jeg ikke endnu, men håber det !

  • #64   2. jun 2014 noget nyt i sagen?

  • #65   2. jun 2014 Tja, jeg har jo fået den hentet, og de havde fået fat på 2 ud af de 3 der kørte på den. Nu afventer jeg hvad der så skal ske. Jeg er ved at få lavet et overslag over, hvad det har kostet i dele, udover vindskærm, topboks, bagagebærer og sidespejle..

Kommentér på:
stjålet t-rex 150 i Gellerup

Annonce