{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.130 visninger | Oprettet:

Nu skal det fanme være! - Hjælp!.. {{forumTopicSubject}}

Ja nu har jeg gået rundt og kigget på min remus potte i snart et godt stykke tid. Købte den af simon (Administrator af gruppen) og ville prøve den på min bette kawa, ved godt at den er fra en 900 RR men hva fanden, har set andre køre rundt med bil potter på deres kværn. Den potte jeg køre med li pt. er begrænset til 20kW (27) hk, og motorcykel er opgiver til at kunne yde 48 hk. Derudover håber jeg på at det ville kunne komme til at se godt ud.

Mangler hjælp til svejsning og tilpasning da jeg kun selv har efaring men ingen svejser, har tilpasset forrøret som sad på den da jeg fik den, da potten var rustet væk. Idéen var så at jeg ville bruge det gamle forrør og den nye potte, dertil mangler jeg så at få lavet en flance til potten og rør fra potte ned til forrøret.

Nogen med en svejser, humor og en god sans for øl som har lyst til at hjælpe med dette lille projekt? Belønningen skal vi nok finde ud af hvis du er til øl.

Mangler:
Rør ( 1,5" - 3")
Svejser
Mand med god sans for øl

Har:
Øl
Potte
Forrør
Motorcykel
Massere af idéer

Billeder:
(link fjernet)
http://www.norre.org/DSC00472.JPG
(link fjernet)
http://www.norre.org/DSC00474.JPG
(link fjernet)
http://www.norre.org/DSC00476.JPG
(link fjernet)
(link fjernet)
(link fjernet)

Hvis der er andre som har gode idéer til projektet må i meget gerne komme med dem.

Mvh. Jesper


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nu skal det fanme være! - Hjælp!..
  • #1   30. aug 2007 hehe, tvang? Troede kun det var dengang man sku lære og drikke øl og sad til en fest med en ølbong i halsen hvert 5 min. hehe. Er li igang med at prøve og skaffe noget rør.

  • #2   30. aug 2007 har hellerik meget tid, er li igang med at lave en flance, og har vidst fået skaffet noget 2½" rør dertil smiley Mangler bar li og få lavet ophæng, Så er den sku i vinkel! Har du erfaring med at svejse?

  • #3   30. aug 2007 Hehe, okay, fedt nok! Har selv svejset lidt i fritiden og fået et kursus på HTX, men er bestemt ikke efaren. Jamen så vil jeg li få lavet alle de småting færdige så det enlig bare er klar til at blive svejst, tig svejsning ville være det vildeste, men alm. er også udemærket.

Kommentér på:
Nu skal det fanme være! - Hjælp!..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce