{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
959 visninger | Oprettet:

Lidt lys i mørket for dem uden arbejde {{forumTopicSubject}}

Selvom der er finanskrise, skal der stadig være plads til at more sig. Det mener i hvert fald de fem komikere Brian Mørk, Anders Fjelsted, Michael Schøt, Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad, der i øjeblikket turnerer landet rundt med showet DE UDVALGTE.

Nu er der måske ikke meget sjov ved finanskrisen. Især ikke hvis man er en af de mange, der er blevet fyret som en følge heraf. Men intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget.
DE UDVALGTE gir’ en bunke fribilletter til dem, som er blevet fyret for nyligt. Efter “først til mølle” princippet. Alt hvad man skal gøre er at fremvise en gyldig fyreseddel. Tjek www.fbi.dk for, hvor i landet det sker - og hvordan.

Men eftersom man jo alligevel er arbejdsløs, er der ingen grund til ikke at komme afsted med det samme (med mindre man gerne vil udnytte “friheden” til at sove længe).

“hvis du lige er blevet fyret, og mener at intet kan få dig i godt humør igen, så kom ind og se DE UDVALGTE og lad os bevise det modsatte!” lyder det fra stand-up holdet.

Og bare fordi det er gratis, betyder det ikke at det er et “billigt grin”. Ekstra Bladets anmelder gav showet 5 ud af 6 stjerner!

De bedste hilsner

DE UDVALGTE


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lidt lys i mørket for dem uden arbejde
Kommentér på:
Lidt lys i mørket for dem uden arbejde

Annonce